search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 02:22
MENU CLOSE

Αγρίνιο: 24χρονος σκοτώθηκε την πρώτη του μέρα στη δουλειά…

22.09.2023 12:47
AXTSIOGLOU_new

Θύμα εργατικού δυστυχήματος έπεσε ένας 24χρονος, ο οποίος στην πρώτη του ημέρα στη δουλειά, ως εργάτης σε ανάδοχη εταιρεία που είχε αναλάβει την εργολαβία στο Ρέμα Ρεμπελιά, φαίνεται να παρασύρθηκε από εκσκαφέα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Παρόλα αυτά, σημειώνεται ότι οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το εργατικό δυστύχημα και τον τρόπο που προκλήθηκε ο θάνατος του νεαρού εργάτη από την Αλβανία, είναι αρκετά συγκεχυμένες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, ο άνδρας παρελήφθη νεκρός από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός του.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, ενώ προανάκριση ενεργείται από την Αστυνομία για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη καθώς έχει σχηματιστεί και η σχετική δικογραφία.

Διαβάστε επίσης:

Ελαιόλαδο: Στα ύψη η τιμή του – Στα 150-160 ευρώ ο ντενεκές

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία 5 ημερών – Έκτακτο δελτίο θα βγάλει η ΕΜΥ (Video)

Θεσσαλία: Δύο ύποπτα κρούσματα λεπτοσπείρωσης (Video/Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:38