search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:53
MENU CLOSE

Εκπρόσωπος κυπριακής κυβέρνησης: «Λεκτικό λάθος τα όσα είπε ο Κασσελακης»

23.09.2023 13:55
STEFANOS-KASSELAKHS

Θέση στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες γύρω από το λεκτικό ατόπημα του Στέφανου Κασσελάκη πήρε ο εκπρόσωπος της κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης  ο οποίος μίλησε χθες το βράδυ στην εκπομπή του action 24 «Πίσω από τις γραμμές».

Ο κ. Λετυμπιωτης ανέφερε πως τα όσα είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λεκτικό λάθος και ότι δεν έχει άλλη πολιτική απ’ αυτή που έχει οποιοσδήποτε ευρωπαίος κάτοικος ή κάτοικος χώρας του ΟΗΕ.

Η δήλωση του Εκπροσώπου της κυπριακής κυβέρνησης έχει ως εξής:

«Παρακoλουθούμε από τα μέσα ενημέρωσης αυτό που μπορώ να πω πρόκειται για ένα ψευδοκράτος αφού δεν έχει αναγνωριστεί από κανένα κράτος. Δεν εκτιμώ πως ο κ. Κασσελάκης μπορεί να έχει οποιαδήποτε άλλη θέση πέραν από αυτήν που έχει οποιοσδήποτε Ευρωπαίος κάτοικος ή κάτοικος χώρας του ΟΗΕ, αφού το μόνο αναγνωρισμένο κράτος είναι η Κυπριακή Δημοκρατία. Εκτιμώ πως  πρόκειται περί λεκτικού ατοπήματος, αφού όπως έχω ενημερωθεί έχει προβεί σε διορθωτική δήλωση».

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης εναντίον Κασσελάκη: «Το παίζει αριστερός και αναθέτει το σχέδιο του στον Θεό»

Δρυμιώτης: «Ο Αλέξης Τσίπρας πίσω από την υποψηφιότητά Κασσελάκη»

Κασσελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει κόμμα της Αριστεράς – Γραφικές φιγούρες όσοι βλέπουν δάχτυλο της ΝΔ στη μεγάλη συμμετοχή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:51