search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:30
MENU CLOSE

Τζέιμι Βάρντι: Η εκδίκηση του Άγγλου επιθετικού στους οπαδούς της Μπρίστολ (Video)

24.09.2023 16:19
vardybristol1

Δεν πρέπει να τα βάζεις ποτέ με τον Τζέιμι Βάρντι, τον ηγετικό επιθετικό της Λέστερ, και αυτό το κατάλαβαν απόλυτα οι οπαδοί της Μπρίστολ Σίτι.

Ο Βάρντι ήταν ο μοναδικός σκόρερ της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στις δυο ομάδες με πέναλτι στο 67ο λεπτό. Μέχρι εκείνο το σημείο οι ταξιδιώτες οπαδοί τραγουδούσαν συνθήματα κατά της γυναίκας του ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα «Jamie Vardy, your wife is a grass», με αφορμή τη δικαστική της διαμάχη με την Κολίν Ρούνεϊ, σύζυγο του Γουέιν Ρούνεϊ, η οποία κρατάει από το 2019.

Η 36χρονη Κολίν Ρούνεϊ είναι πολύ γνωστή στη Βρετανία, όχι μόνο λόγω του διάσημου συζύγου της, αλλά και επειδή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με 1,2 εκατ. followers στο Twitter και 925.000 στο Instagram. Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου έχει δικαιώσει την Κολίν Ρούνεϊ, η οποία είχε κατηγορήσει την Ρεμπέκα Βάρντι για διαρροή προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών της ίδιας και της οικογένειάς της από τον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram στα μέσα ενημέρωσης και ειδικότερα, στην βρετανική ταμπλόιντ Sun.

Η Βάρντι μήνυσε την Ρούνεϊ για συκοφαντική δυσφήμηση και αρνήθηκε πως ήταν εκείνη που διέρρεε πληροφορίες για την σύζυγο του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα Μέσα Ενημέρωσης. Το δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα πως η Ρεμπέκα Βάρντι γνώριζε λεπτομέρειες για την Ρούνεϊ τις οποίες μετέδιδε στην Sun μέσω της μάνατζερ της, Κάρολιν Βατ.

Στο ματς του Σαββάτου ο Βάρντι με το που σκόραρ, έτρεξε όλο το γήπεδο για να φτάσει στην εξέδρα των φιλοξενούμενων, να γυρίσει την πλάτη του και να ξεσπάσει τα νεύρα του.

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12