search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:17
MENU CLOSE

Βαλένθια: Η …εκδίκηση του «Κοθινέρο» – Νεκρός Ισπανός σε φεστιβάλ ταυροδρομίας, τον κάρφωσε στα πλευρά

24.09.2023 19:29
ispania_tavros_nekros

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε άφησε ένας άνδρας που χτυπήθηκε στα πλευρά από κέρατα ταύρου, κατά τη διάρκεια φεστιβάλ ταυροδρομίας, στην ανατολική Ισπανία.

Το θύμα, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, συμμετείχε στο φεστιβάλ της πόλης Πόμπλα δε Φαρνάλς της Βαλένθια, το Σάββατο.

Ένας δεύτερος Ισπανός χτυπήθηκε στο πόδι από τον ίδιο ταύρο κατά τη διάρκεια της ταυροδρομίας στους δρόμους της πόλης και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Στα φεστιβάλ αυτά οι ταύροι αφήνονται στους δρόμους της πόλης ενώ άνθρωποι τρέχουν μπροστά τους, σε μια βάρβαρη παράδοση που τηρείται από τουλάχιστον 1.820 πόλεις της Ισπανίας κάθε χρόνο, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα των οργανώσεων για τα δικαιώματα των ζώων AnimaNaturalis και CAS International.

Τα φεστιβάλ παραμένουν πολύ δημοφιλή, μολονότι πολλοί ακτιβιστές για την ηθική μεταχείριση των ζώων τα χαρακτηρίζουν επικίνδυνα και βάναυσα. Τα τελευταία χρόνια συζητιέται η πρόταση απαγόρευσής τους.

Διαβάστε επίσης:

Αμερικανικά ΜΜΕ: «Οι ΗΠΑ στέλνουν πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία»

Ναντίν Αρσλανιάν: Η σύζυγος του Μενέντεζ με την «αδυσώπητη απληστία» και την αδυναμία στις δωροδοκίες και τις… τηγανίτες

Ντουμπάι: Ποδοπάτημα και σκηνές χάους για ένα iPhone 15 – Δείτε video

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:10