search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:47
MENU CLOSE

Μποσταντζόγλου για Παπαδήμα: «Της λέω να παντρευτούμε τυπικά για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω» (Video)

25.09.2023 12:30
mpostantzogloy-papadima-new

Για τη μακρόχρονη σχέση του με τη Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην πρόταση γάμου που της έχει κάνει, χωρίς εκείνη, ωστόσο, να έχει πει το πολυπόθητο «ναι».

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», ο ηθοποιός επισήμανε ότι ακόμα και σήμερα προσπαθεί να την πείσει να παντρευτούν έστω και τυπικά ώστε εκεινη «να πάρει τη σύνταξή του όταν πεθάνει».

«Ούτε εγώ θέλω να παντρευτούμε. Παντρεμένοι ήμασταν, χωρίσαμε, τώρα είμαστε 32 χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου και αφού έχουμε βρει τα κουμπιά μας και τα κόλπα μας, τι να μας δώσει παραπάνω το συγχωροχάρτι της εκκλησίας; Εγώ λέω στη Δήμητρα απλά να παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω. Κάποια στιγμή θα την πείσω να βάλει μια τζίφρα να πάμε στον δήμαρχο. Γιατί να χαρίσουμε το χιλιάρικο που παίρνουμε μετά από 52 χρόνια;» είπε και πρόσθεσε:

«Θα έλεγα πως είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου, εκτός από τα παιδιά. Είναι και λυσσασμένη με τη δουλειά. Τώρα θα παρουσιάσει “Το Πορτρέτο Της Πηνελόπης Δέλτα”, στο Θέατρο Αμαλία από τις 2 Δεκεμβρίου 2023. Και η παράσταση “Αγρίμι” ήταν σπουδαία. Πλέον φαίνεται η επένδυση που έχει κάνει στον εαυτό της, γιατί κουράστηκε, γράφει πολύ».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας για το οποίο απουσίαζε από την εκπομπή (Video)

Φιλοθέη Μωβ: Η απάντηση στην Καλλιστώ Βαρδή μετά τις δηλώσεις της

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη βάφτιση του γιου τους (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:43