search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:13
MENU CLOSE

Επίθεση Μπέου στο ΥΠΕΝ: «Αν νομίζουν ότι μιλάνε με κάνα μ@λ@κ@ είναι γελασμένοι – Θα γεμίσετε τον Παγασητικό σκ@τ@;» (video)

26.09.2023 15:55
mpeos_2609_1460-820_new

Σφοδρή επίθεση, με εκφράσεις πεζοδρομίου, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, κατά του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

Ο δήμαρχος Βόλου αμφισβήτησε την ανακοίνωση του ΥΠΕΝ για την ποιότητα των νερών της Κάρλας και και των υδάτων που έχουν συγκεντρωθεί εκτός των ορίων της Κάρλας και ζήτησε να κλείσει το θυρόφραγμα καθώς χύνονται λύματα από τα νερά που έχουν συγκεντρωθεί εκτός της Κάρλας στον Παγασητικό:

«Αν νομίζουν ότι μιλάνε με κάνα μ@λ@κ@ είναι γελασμένοι. Για να μην τρελαθούμε. Εάν νομίζουν ότι μπορούν να δουλεύουν τους πολίτες του Βόλου είναι γελασμένοι. Να απαντήσω τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείο αλλά και στην υπεύθυνη, κ. Αναστασία Καρρά, που αμφιβάλλω εάν έχει βγει από το γραφείο της. Εγώ πήγα τρεις φορές στην Κάρλα. Δεν μιλάμε για την Κάρλα, αλλά για τους τόνους νερού που βρίσκονται έξω από την Κάρλα.

Κύριοι υπεύθυνοι του υπουργείου, δεν μιλάω για μέταλλα και χημικές αναλύσεις. Μέσα από το θυρόφραγμα βγαίνουν λύματα μέσω του αγωγού και χύνονται στον Παγασητικό είναι πολύ υψηλά τα ολικά και μικροβιολογικά φορτία. Εάν θέλετε να το καταλάβετε, καταλαβέτέ το. Το όριο είναι 250mg και έχει 9.000 και 4.000 αντίστοιχα. Βρείτε λύση. Έτσι όπως πάτε θα πάρει πάνω από 1,5 χρόνο. Αρά τι μας λέτε; Ότι θα γεμίσετε τον Παγασητικό σκ@τ@; Για να μην τρελαθώ. Αφορά την υγεία των πολιτών. Δεν καλύπτω σκάνδαλα εγώ. Δώστε άμεσα λύση γιατί θα απαντήσω πολύ δυναμικά. Θα κατεβάσω 5.000 κόσμο στην Κάρλα και θα κλείσουν το θυρόφραγμα».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεφωνική επικοινωνία Σακελλαροπούλου – Κασσελάκη

ΝΔ για Παύλο Μπακογιάννη: «Οι ιδέες, το ήθος και οι πράξεις του παραμένουν ζητούμενα κάθε δημοκρατικής πολιτείας»

H ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 34 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από την «17 Νοέμβρη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:13