search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:36
MENU CLOSE

Κλειστά τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στον νομό Φθιώτιδας την Τετάρτη

26.09.2023 15:45
SXOLEIA2
Eurokinissi

Μετά τους Δήμους Δομοκού, Μακρακώμης, Λαμιέων και Στυλίδας, ανακοίνωσαν την αναστολή της διά ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων τους και οι Δήμοι Λοκρών, Καμένων Βούρλων και Αμφίκλειας – Ελάτειας, για την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, εξαιτίας της κακοκαιρίας ELIAS δεν θα λειτουργήσουν σε όλο το νομό Φθιώτιδας την ανωτέρω ημερομηνία οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Παιδικοί Σταθμοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ (όπου υπάρχουν).

Επιπλέον στο Δήμο Λοκρών δε θα λειτουργήσει και το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης.

Υπογραμμίζεται ότι τα μαθήματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Σχολικές Μονάδες των Δήμων της Φθιώτιδας  θα γίνουν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Μητέρα καταγγέλλει ότι 12χρονη έσβησε τσιγάρο στο στήθος της κόρης της

Άρτα: Ο 38χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μπισκότα με κανέλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:34