search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:16
MENU CLOSE

Επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κοτζιάς;

27.09.2023 19:09
kotzias 887- new

Έντονη είναι η φημολογία ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κοτζιάς ετοιμάζεται να αναλάβει ρόλο στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη ως σύμβουλός του για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον «αρχιτέκτονα» της Συμφωνίας των Πρεσπών να έχει ήδη αναλάβει ρόλο στην ηγετική ομάδα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα επισημαίνουν με νόημα το γεγονός ότι ενώ οι φήμες αυτές οργιάζουν τις τελευταίες ώρες, δεν έχει υπάρξει καμία διάψευση από την πλευρά Κοτζιά, ο οποίος διατηρεί και καλή σχέση με τον Παύλο Πολάκη.

Πηγές κοντά στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιβεβαίωσαν, ούτε διέψευσαν στο topontiki.gr, την πληροφορία.

Επίσης, σε επικοινωνία που είχε μαζί του η εκπομπή Live News μετά τις φήμες που τον θέλουν δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη ο πρώην υπουργός Εξωτερικών απάντησε : «Ίδωμεν».

Η ενδιαφέρουσα ανάρτηση

Ενδιαφέρον επίσης είναι το γεγονός ότι στις 22 Σεπτεμβρίου ο κ. Κοτζιάς έκανε μια ανάρτηση εκφράζοντας την ικανοποίησή του που η Αριστερά αποκτά και πάλι συνείδηση του πατριωτισμού της.

Ο κ. Κασσελάκης τότε είχε ήδη μιλήσει για «πατριωτική κυβερνώσα Αριστερά». Και το «πατριωτική» το κρατά μέχρι σήμερα ως λέξη όταν αναφέρεται σε σχετικά θέματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Κοτζιάς μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών παραιτήθηκε από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μετά από έντονες διαφωνίες με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, και τέθηκε επικεφαλής της κίνησης «Πράττω» μέσω της οποίας έκανε τις παρεμβάσεις του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Αρβανίτης για κυβέρνηση: Αλλάζει την ΑΔΑΕ για να βγάλει λάδι την ΕΥΠ

«Καρφί» Μάντζου για Κασσελάκη: «Αλίμονο αν παραδώσουμε την πολιτική στην επικοινωνία»

Βουλή: Ψηφίστηκε η τροπολογία με μέτρα ενάντια στην ακρίβεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:14