search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 07:11
MENU CLOSE

Ηράκλειο: 51χρονος απείλησε να πυροβολήσει τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους

28.09.2023 08:58
PERIPOLIKO NEW

Επεισόδιο ενδοικογενειακής βίας συνέβη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα μία 47χρονη κατήγγειλε τον συζυγό της ότι την απώθησε, την άρπαξε από το λαιμό και απείλησε πως θα τη σκοτώσει με την καραμπίνα του.

Όπως υποστήριξε η γυναίκα, το περιστατικό διαδραματίστηκε μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Κορακοβούνι και μπροστά στο 8χρονο παιδί τους, το πρωί της Τρίτης.

Είπε, μάλιστα, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που την απειλούσε με όπλο, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Ωστόσο, ο 51χρονος φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του τον κρατούσε κλειδωμένο στο μπαλκόνι και αρνιόταν να του ανοίξει, προσθέτοντας ότι έχει μάρτυρες που μπορούν να στηρίξουν τον ισχυρισμό του.

Η γυναίκα παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα μαχαίρι, ένα σπαθί τύπου σαμουράι και δυο κυνηγετικές καραμπίνες τις οποίες κατείχε νόμιμα ο 51χρονος, όμως η άδειά τους είχε λήξει και κατασχέθηκαν.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Διαβάστε επίσης

Ναύπλιο – Άργος: Λιβανέζοι είχαν στήσει απάτη – Αγόραζαν αυτοκίνητα με πλαστά παραστατικά πληρωμής

Κακοκαιρία Elias – Εύβοια: «Είμαστε εγκλωβισμένοι με τους πυροσβέστες» – Μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας (video)

Κακοκαιρία Elias: Σε ποιες περιοχές δεν θα ανοίξουν σήμερα τα σχολεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 07:10