search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:08
MENU CLOSE

Άγιος Στέφανος: Ελεύθερος με όρους ο οδηγός ταξί που συνελήφθη για βιασμό 19χρονης

29.09.2023 16:16
TAXITZHS
Eurokinissi

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 30χρονος οδηγός ταξί που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία 19χρονης η οποία κατέθεσε στις Αρχές πως ο άνδρας την ακινητοποίησε και τη βίασε στον Άγιο Στέφανο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση βιασμού, η 19χρονη μπήκε στο ταξί μαζί με 22χρονη στην Πλατεία Δροσιάς, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου ώστε να τους μεταφέρει στα σπίτια τους στον Άγιο Στέφανο.

Η 22χρονη βγήκε από το ταξί στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της πλατείας του Αγίου Στεφάνου και ο οδηγός ταξί συνέχισε τη διαδρομή με τη 19χρονη. Ξαφνικά, σταμάτησε το ταξί σε μια άγνωστη οδό, κοντά στο σπίτι της στον Άγιο Στέφανο, την ακινητοποίησε πιάνοντας τα χέρια της και τη βίασε, όπως κατήγγειλε η κοπέλα.

Οι Αρχές έψαξαν όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, βίντεο αλλά και την κατάθεση της 19χρονης, εντόπισαν τον οδηγό ταξί. Όταν έδειξαν τη φωτογραφία του στην κοπέλα, εκείνη τον αναγνώρισε ως τον δράστη του βιασμού.

Στον κατηγορούμενο επεβλήθη ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr.

Αρνείται τα πάντα ο ταξιτζής

Ο 30χρονος αρνήθηκε ότι συνέβη το παραμικρό ανάμεσα στον ίδιο και στην καταγγέλλουσα και παρέθεσε αναλυτικά στοιχεία για τις διαδρομές και τα χρονικά σημεία της επίμαχης βραδιάς, κατά την απολογία του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο δικηγόρος του 30χρονου, Σάκης Κεχαγιόγλου, προέβη στην εξής δήλωση: «Η ομόφωνη απόφαση της κ. Ανακρίτριας και της κ. Εισαγγελέως να αφεθεί ελεύθερος ο εντολέας μου -τον οποίο υπερασπίστηκα μαζί με τον εκλεκτό νέο συνάδελφο Μαρίνο Σταυρόπουλο- θεωρώ ότι είναι δίκαιη και απόλυτα σύμφωνη με το υλικό της δικογραφίας.

Η συνεκτίμηση των πραγματικών περιστατικών τα οποία με ακρίβεια και χωρίς καμία αντίφαση εξέθεσε ο κατηγορούμενος στην πολύωρη απολογία του και της αρνητικής ως προς τα ευρήματα ιατροδικαστικής έκθεσης, πιστεύω ότι ήταν καθοριστικά για τη λήψη της απόφασης αυτής.

Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι όταν οι Δικαστικοί Λειτουργοί κρίνουν με νηφαλιότητα και ψυχραιμία χωρίς να επηρεάζονται από δημοσιεύματα, περιρρέουσα ατμόσφαιρα και δήθεν κοινό περί δικαίου αίσθημα και λαμβάνουν τις αποφάσεις τους με αποκλειστικό γνώμονα την συνείδηση τους και το υλικό της δικογραφίας τότε κερδισμένη στο τέλος είναι η Δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα «πειρατών» συνδρομητικής τηλεόρασης – Πάνω από €25 εκατ. τα παράνομα κέρδη – Πώς δρούσε

Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Αναγνωρίστηκε η σορός του πιλότου – Καρέ καρέ η επιχείρηση ανάσυρσης

Μπέος – Βόλος: «Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία με δική μου ευθύνη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:08