search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:05
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Σκουπιδότοπος ο βυθός του Θερμαϊκού – Ανασύρθηκαν πατίνια, ποδήλατα και λάστιχα

29.09.2023 21:50
SKOUPIDIA-NEW

Σε υποθαλάσσιο… πάρκινγκ σκουπιδιών έχει μετατραπεί ο βυθός του λιμανιού της Θεσσαλονίκης καθώς βρέθηκαν από πατίνια, μέχρι μοτοποδήλατο, μπαταρία αυτοκινήτου και λάστιχα.

Έκπληκτοι έμειναν οι δύτες, οι οποίοι συμμετείχαν στη Δράση Υποθαλάσσιου Καθαρισμού, καθώς ανέσυραν διάφορα βαριά αντικείμενα, με τη συμβολή μάλιστα ειδικού γερανού.

Εκτός από τα οχήματα, οι δύτες, στην ομάδα των οποίων συμμετείχε και ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Λάζαρος Παπαδόπουλος, έβγαλαν από τον βυθό μπουκάλια, τραπέζια και καρέκλες, λάστιχα και διάφορα άλλα μεταλλικά αντικείμενα.

Στη δράση συμμετείχαν 280 μαθητές και μαθήτριες Ενιαίων Λυκείων και ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης, που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια βιωματική εκπαιδευτική εμπειρία και να ενημερωθούν για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και του θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Στον σημαντικό ρόλο της παρουσίας των μαθητών αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε. Αθανάσιος Λιάγκος, ευχόμενος οι επόμενες γενιές να συνεχίσουν την προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλία: Σε ποιες περιοχές το νερό είναι ακατάλληλο – Τι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι

Λουκέτο σε ΟΑΚΑ και ποδηλατοδρόμιο λόγω προβλήματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα – Επιστρoφή ΠΑΟ στη Λεωφόρο και για τα ευρωπαϊκά ματς;

Μακελειό στη Λούτσα: Συνελήφθη πρόσωπο – κλειδί – Θεωρείται ότι λειτουργούσε ως «πληροφοριοδότης» των δολοφόνων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:04