search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:38
MENU CLOSE

Μαγγίρα για Μπάρκα και Σολωμού: «Έχει δίκιο η Μαρία…» (Video)

30.09.2023 12:03
mpetty-maggira

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με την ομάδα της στην εκπομπή «I Love Σου Κου» τοποθετήθηκαν σχετικά με την κόντρα ανάμεσα στην Δανάη Μπάρκα και την Μαρία Σολωμού, σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός για τα νεαρά κορίτσια και τις αισθητικές επεμβάσεις που κάνουν.

Μάλιστα και ο σύντροφος της Μαρίας Σολωμού, Mente Fuerte, αντέδρασε με τα λόγια της παρουσιάστριας του Mega, και έτσι η κόντρα επεκτάθηκε.

Το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου, η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να μοιραστεί δημόσια την άποψή της και έδειξε τη στήριξή της στη Μαρία Σολωμού.

«Έφτασε η στιγμή που θα συμφωνήσω με τη Μαρία Σολωμού. Αυτό θα πω εγώ. Που γενικά την πάω τη Μαρία. Μπορεί να μην συμφωνώ με όσα λέει η Μαρία πάντα, ή με τον τρόπο που τα λέει. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ τη Μαρία θα την υπερασπιστώ. Γιατί σαν μάνα άνω των 35 και εγώ, γενικότερα δε μου αρέσει να βλέπω extreme πράγματα σε τόσο μικρά κορίτσια. Αυτή η υπεράσπιση του να κάνει ο καθένας ό, τι θέλει ξεπερνάει και τα όρια» είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εννοείται ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλλά επειδή τα κορίτσια σε αυτή την ηλικία δεν μπορούν να ξέρουν ακόμη τι θέλουν και πως το θέλουν… Και όταν τα πρότυπα που δημιουργούνται και όταν σου λέει μάνα κόρη πάνε στον ίδιο γιατρό, είναι σωστό; Δεν είναι μεμπτό; Και γιατί η Δανάη να αρχίσει να σχολιάζει τη Μαρία σε σχέση με τη δική της εμφάνιση και ποιον σύντροφο έχει; Για ποιον λόγο; Τι σχέση έχει να κάνω τα μαλλιά μου ράστα με το υαλουρονικό και τις πλαστικές;».

Διαβάστε επίσης:

Σκορδά για Κασσελάκη: «Ούτε η Μενεγάκη τέτοια διάδραση με το κοινό της»

Λασκαράκη: Έξαλλη μετά από μήνυμα για την κριτική της στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα – «Μαζευτείτε λίγο»

Τούπακ Σακούρ: Συνελήφθη άνδρας για τη δολοφονία του ράπερ το 1996

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:32