search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:44
MENU CLOSE

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν θα’ θελα να έχω ένα παιδί όπως εγώ» (Video)

30.09.2023 19:11
smaragda_karydi

Για τους γονείς της, τα παιδικά της χρόνια, τον Θοδωρή Αθερίδη και την εικόνα της σοβαρής μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

Η ηθοποιός μίλησε αρχικά για την εμβληματική κωμωδία του Ντάριο Φο, «Η Μαριχουάνα τη μαμάς είναι η καλύτερα» στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί, δηλώνοντας ενθουσιασμένη.

Αναφερόμενη στην εφηβεία της είπε: «Ήμουν πάρα πολύ άτακτη. Δεν θα ‘θελα να έχω ένα παιδί όπως εγώ», επισήμανε.

«Ήμουν δύσκολη αλλά δεν ήμουν αυτοκαταστροφική. Φλέρταρα με τα όρια, αλλά ποτέ δεν τα περνούσα. Είχα φίλους που τα περνούσαν οπότε το έβλεπα. Επειδή είχα μεγάλη αγάπη στον εαυτό μου, τα έκανα λίγο… ξώφαλτσα. Οι γονείς μου πίστευαν σε μένα, αλλά όταν δεν έκανα κάτι καλό μου το έλεγαν. Με αγαπάνε πολύ και φέρονται σαν χαζογονείς, αλλά όταν δεν ήταν κάτι τόσο καλό, μου το έλεγαν», εξήγησε η ηθοποιός.

«Έμαθα πολλά πράγματα από τον Θοδωρή. Πράγματα της δουλειάς, γιατί είχε προηγηθεί στο να γράφει και να σκηνοθετεί», είπε για τον σύντροφό της.

Στην πραγματικότητα είμαι τρολ

Για την πετυχημένη σειρά του Mega «Στο παρά 5» είπε: «Όταν διάβασα τον ρόλο της Ντάλιας ξετρελάθηκα. Στην αρχή δεν με θέλανε στην παρέα, όταν με γνώρισαν μετά με θέλανε και γίνανε από τους πιο στενούς μου ανθρώπους και φίλους. Εκείνος που δεν με ήθελε ήταν ο Μιχάλης Μαρίνος. Φοβόταν ότι ήμουν πολύ σοβαρή, ότι την ώρα τον γυρισμάτων διαβάζω βιβλία και δεν μιλάω σε κανέναν, ότι είμαι βαριά περίπτωση. Δίνω την εικόνα ότι είμαι σοβαρή, ενώ στην πραγματικότητα είμαι… τρολ!».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Είπα σε μια κοπέλα ότι αδυνάτησε και ένα σπουδαστής μου είπε πως αυτό είναι bodyshaming»

Εβελίνα Παπούλια: «Χώρισα επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του προς την Αφροδίτη»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχουμε σουηδική σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:44