search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:16
MENU CLOSE

«Έκρηξη» Λουτσέσκου: «Μιλάμε για διαφθορά – Ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο» (Video)

01.10.2023 23:12
LOUTSESKOU

Εκτός εαυτού βγήκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 2-2.

Μετά το φινάλε του παιχνιδιού, ο ρουμάνος τεχνικός του ΔικέφαλουΡαζβάν Λουτσέσκου, στράφηκε κατά της διαιτησίας αλλά και συνολικά κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Μιλάμε για διαφθορά. Τι να πούμε για ποδόσφαιρο; Μπορούμε να θυμηθούμε τι έγινε και με άλλες αποφάσεις προ λίγων ημερών. Αν έπρεπε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, εντάξει. Κάρτες που δίνονται σε μας, κάρτες που δεν δίνονται στον αντίπαλο, το γκολ μπαίνει μετά το πέρας των καθυστερήσεων ενώ είχε λήξει ο χρόνος όσο η μπάλα ήταν στο κέντρο.

Είναι πάρα πολλά για να τα αφήσουμε να περάσουν έτσι. Είναι άδικο. Μας δοκιμάζουν από κάθε άποψη, ενώ άλλους τους σπρώχνουν. Αν θέλετε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός μας διέλυσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο άλλαξε τελείως το ματς. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, σκοράραμε και χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες.

Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να αλλάξει άμεσα!».

Διαβάστε επίσης:

Super League: Με σούπερ Ποντένσε ο Ολυμπιακός νίκη 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ήρωας της τελευταίας στιγμής ο Γερεμέγεφ: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2

Super League Live: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-2 (α’ ημίχρονο)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:51