search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 17:04
MENU CLOSE

Θυμός στο ΠΑΣΟΚ για τη μη προβολή τους από τα ΜΜΕ

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2301
28/09/2023
01.10.2023 06:55
androulakis_periodeia

Θυμωμένοι με τα μέσα ενημέρωσης είναι στο ΠΑΣΟΚ για το γεγονός ότι δεν προβάλλουν τις θέσεις του κόμματος. Θεωρούν πως αυτό γίνεται όχι μόνο με την υπερπροβολή του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά γενικότερα. Στη Χαριλάου Τρικούπη αποφεύγουν να κάνουν επίθεση κυρίως για να μην κατηγορηθούν πως «λαϊκίζουν».

Η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη προβλήθηκε λίγο, η επίσκεψη της επικεφαλής της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών στη Θεσσαλία σε περιοδεία με τον Ανδρουλάκη επίσης προβλήθηκε ελάχιστα. Οι παρεμβάσεις στη Βουλή το ίδιο. Σε μία σειρά από ζητήματα στο ΠΑΣΟΚ νιώθουν πως υποεκπροσωπούνται. «Δεν δικαιολογείται η στάση που έχουν απέναντί μας τα ΜΜΕ» λένε.

Σε συζητήσεις που έχουν γίνει έχει μπει πάλι στο τραπέζι η λειτουργία ενός ιστότοπου ο οποίος θα φιλοξενεί τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

«Ιδού το… tattoo, ιδού και η έμπνευση»: Αποκάλυψη Παππά για το τατουάζ στο χέρι του

Η τακτική των αποζημιώσεων θυμίζει… 2007

Οι φόροι, ο Μητσοτάκης και ο τετραγωνισμός του κύκλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 17:03