search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:12
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για προϋπολογισμό: Εμμονή στην αδιέξοδη οικονομική πολιτική της ΝΔ

02.10.2023 19:50
syriza new

Εμμονή στην αδιέξοδη οικονομική πολιτική της ΝΔ αποκαλύπτει το προσχέδιο προϋπολογισμού που κατατέθηκε σήμερα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του.

Επισημαίνει ότι θα τοποθετηθεί αναλυτικά στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όταν γίνει η σχετική συζήτηση και πως θα αξιοποιήσει το επόμενο χρονικό διάστημα για επαφές με κοινωνικούς- επιστημονικούς- επαγγελματικούς φορείς, ειδικά μετά την κατάθεση του τελικού σχεδίου και μέχρι την ψήφισή του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η πρώτη ανάγνωση του προσχεδίου του προϋπολογισμού «και παρά την προπαγάνδα που προηγήθηκε», «αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση δεν θα δώσει λύσεις: Στο τεράστιο πρόβλημα της ακρίβειας. Στο πρόβλημα των χρεών και πλειστηριασμών Α΄ κατοικίας. Στο χαμηλό επίπεδο μισθών».

Ειδικά για το θέμα των μισθών, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «τα ελάχιστα θετικά μέτρα, δεν αντιμετωπίζουν τις μεγάλες περικοπές που έκαναν σε μισθούς και συντάξεις οι κυβερνήσεις της περιόδου 2010-2014 με πρωταγωνιστές τότε, πολλούς από τους σημερινούς υπουργούς, που θριαμβολογούν τώρα, χωρίς να απαντούν ποιες πολιτικές και πολιτικοί οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία και στις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ της περιόδου εκείνης».

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι υπουργοί χρειάζονται χρόνο» – «Δεν τέθηκε ποτέ θέμα απομάκρυνσης του Βασίλη Κικίλια» (Video)

Κόντρα Σκρέκα – Κατρίνη με φόντο την ακρίβεια: «Όποιος αισχροκερδεί θα το πληρώσει ακριβά»

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Τασούλας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31