search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:35
MENU CLOSE

Αθηναΐς Νέγκα: «Γενικά δεν συγχωρώ, είμαι κακόψυχη» (Video)

03.10.2023 14:54
athinais-negka-new

Για το διαζύγιό της, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια αλλά και για την αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη μίλησε η Αθηναΐς Νέγκα.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», η δημοσιογράφος τόνισε ότι θα ήθελε πολύ να της μοιάζει έστω και λίγο, ωστόσο, θεωρεί ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονδήποτε καθώς εκείνη δεν πατούσε στη γη».

«Δεν φτάνω τη Μαλβίνα ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι. Ήταν πολλά πράγματα, ήταν εξαιρετική συγγραφέας κι ίσως η τηλεόραση δεν επέτρεψε στους ανθρώπους που τη γνώρισαν ως παρουσιάστρια να έρθουν σε επαφή με τη λογοτεχνία της. Μακάρι να είχα κάποια σχέση, αλλά καμία σχέση. Η Μαλβίνα δεν πατούσε στη γη, ήταν αλλού» είπε, ενώ αναφερόμενη στη δύναη της συγχώρεσης, η ίδια παραδέχεται ότι δεν την έχει.

«Γενικά δεν συγχωρώ, είμαι κακόψυχη. Θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους που έχουν “ωκεανούς” καλοσύνης και λένε “δεν πειράζει”. Όχι, εγώ δεν μπορώ. Ειδικά, δεν μπορώ να συγχωρήσω κάποιον για κάτι που εγώ δεν θα έκανα. Δηλαδή, είναι κάποιος πάρα πολύ αγενής, αφού εγώ βάζω τα δυνατά μου να είμαι ευγενική, γιατί κάποιος να είναι γάιδαρος; Δεν μπορώ να τον συγχωρήσω γι’ αυτό».

Τέλος αναφέρθηκε στον ρόλο των γυναικών στα ΜΜΕ, επισημαίνοντας: 

«Μα δεν είμαι γυναίκα, είμαι άντρας. Νομίζω ότι έχω γίνει άντρας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι ανδροκρατούμενα τα Μέσα και παραμένουν. Εγώ όταν ήμουν νέα δημοσιογράφος υπήρχαν φορές που έκλειναν πόρτες, ήμουν απ’ έξω και μου έλεγαν “μισό λεπτό, έχουμε να συζητήσουμε για τον Ολυμπιακό, τα λέμε σε λίγο”. Δεν μου κακοφαινόταν, θα έπρεπε όμως. Είμαι σε μία άλλη εποχή νομίζω, βρισκόμαστε σε άλλο κεφάλαιο. Έχω χωρίσει επίσημα εδώ και έναν χρόνο, εντάξει, χωρίζουν οι άνθρωποι. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον και με ρωτάνε για τα παλιά. Υπάρχουν κατηγορίες προβλημάτων σε μια σχέση. Η μία είναι “δεν ξέρω αν με θέλει”, τι να κάνω για να με θέλει, αλλά και το ποιος έχει το πάνω χέρι».

Διαβάστε επίσης:

Τούνη – Αλεξάνδρου: Ξεκίνησαν συνεδρίες για «θεραπεία ζεύγους» – «Θα σας ενημερώσω αν λυθούν τα θέματα» (Video)

Τέιλορ Σουίφτ: Φήμες τη θέλουν να συμμετέχει στο «Deadpool 3» (photos)

Αναστάσιος Ράμμος: «Δέχομαι φλερτ και από άντρες και κάνω κι εγώ φλερτ σε άντρες» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:32