search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 18:48
MENU CLOSE

O «Φαμελλάκης» και ο… «Βαρίδης» – Πολιτική αντιπαράθεση με λογοπαίγνια

03.10.2023 18:34
vouli voridis

Απάντηση στο «λάθος» του Μάκη Βορίδη με το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη, νωρίτερα σήμερα στη Βουλή, έδωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας επίσης με ένα λάθος στο όνομα του υπουργού Επικρατείας.

«Αφού του αρέσουν τόσο τα λογοπαίγνια, ας του πει κάποιος ότι με όρους δημοκρατίας και κράτους δικαίου θα έπρεπε να λέγεται “Βαρίδης”», ήταν το αιχμηρό σχόλιο του κ. Ηλιόπουλου.

Υπενθυμίζεται πως με ειρωνικό τρόπο αναφέρθηκε στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.

Με αφορμή την πρώτη παρουσία του Κασσελάκη στην Ολομέλεια της Βουλής, στα έδρανα των καλεσμένων, ο Βορίδης είπε ειρωνικά πως «ελπίζω η πρώτη παρουσία υπο την ιδιότητα του ακροατή της διαδικασίας για τον κ. Φαμελλάκη… συγγνώμη τον κ. Κασσελάκη… να μην ήταν απογοητευτική γιατί αυτά που ακούσαμε από τον κ. Φάμελλο ήταν εντυπωσιακά».

Αυτή η αναφορά του υπουργού Επικρατείας προκάλεσε αντιδράσεις από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Βορίδη να ισχυρίζεται στη συνέχεια πως επρόκειτο για… σαρδάμ.

«Έκανα λάθος και το διόρθωσα», απάντησε ο υπουργός Επικρατείας.

Διαβάστε επίσης:

Καραμανλής σε Κασσελάκη: «Κάντε προανακριτική για τα Τέμπη» – Τι απαντά για το ΟΑΚΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Έγινε δεκτός από τη Σακελλαροπούλου – O διάλογος μπροστά στην κάμερα (photos/video)

Βούτσης για Κασσελάκη: Δημιουργεί διχασμό – Για πρώτη φορά αρχηγός της Αντιπολίτευσης δεν είναι βουλευτής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 18:47