search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:18
MENU CLOSE

OAKA: «Το Ποδηλατοδρόμιο σε κάθε βροχή έμπαζε νερά» λέει ο παγκόσμιος πρωταθλητής Χρήστος Βολικάκης

03.10.2023 20:28
OAKA

«Δεν είναι λύση να πάμε 5 αθλητές στην Βουλγαρία για προετοιμασία γιατί έτσι κόβουμε τα φτερά στους νέους αθλητές» δήλωσε στην τηλεόραση ο Παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βολικάκης αναφερόμενος στην ανακοίνωση του υπουργείου πως δίνεται χρηματοδότηση 150.000 ευρώ στην ποδηλατική ομοσπονδία, ώστε ορισμένοι ποδηλάτες μας να προετοιμαστούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Βουλγαρία δήλωσε στον ΑΝΤ1:

«δεν είναι λύση να πάμε 5 αθλητές στην Βουλγαρία για προετοιμασία γιατί έτσι κόβουμε τα φτερά στους νέους αθλητές. Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα στάδιο για να αθλούμαστε. Τόσα χρόνια προσπαθούμε να γίνει ένα δεύτερο ποδηλατοδρόμιο στην χώρα, αλλά έχουμε μείνει στο “θα”…».

«Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Σε ερώτηση για το στέγαστρο Καλατράβα κατάσταση του ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ, ο Χρήστος Βολικάκης απάντησε ότι «Το ποδηλατοδρόμιο είναι για μένα δεύτερο σπίτι. Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο από την ζωή μου από το 2003 και μετα. Έχουμε αφιερώσει τόσα πολλά χρήματα σε ένα έργο που είναι 20 ετών και κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

«Το ποδηλατοδρόμιο είχε πολλά προβλήματα. Η στέγη έμπαζε νερά σε κάθε βροχή. Η θέρμανση δεν λειτουργούσε τον χειμώνα. Το ξύλο κάτω είχε πολλά προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια που είχε αναλάβει ο κ. Χαλιορής είχε την πόρτα του ανοιχτή και προσπαθούσε να λύσει προβλήματα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ένα τζάμι έσπαγε και δεν είχαμε σε ποιον να απευθυνθούμε», τόνισε ο Χρήστος Βολικάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Ανοίγει την Τετάρτη η πλατφόρμα για κάλυψη εξόδων έκτακτου ελέγχου ηλεκτρικών εγκαταστάσεων

Λάρισα: Άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του – Τον βρήκε η κόρη του

Άγιος Παντελεήμονας: «Ήμασταν σαν οικογένεια» λέει η 45χρονη για τον άνδρα που σκότωσε τον σύζυγό της και έστειλε στο νοσοκομείο την ίδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:18