search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:02
MENU CLOSE

Αμετακίνητος ο Alpha από την πρώτη θέση τηλεθέασης

06.10.2023 17:19
Alpha-new

Σχεδόν αναλλοίωτο ήταν το μερίδιο του Alpha και την Πέμπτη, συγκριτικά με αυτό της Τετάρτης, και διατηρήθηκε στην κορυφαία θέση τηλεπροτιμήσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία δυναμομέτρησης των καναλιών από τη Nielsen.

To Mega επίσης διατήρησε τη δυναμική του και η μεταβολή (-0,1%) στο μερίδιο του ήταν ανεπαίσθητη με αποτέλεσμα να παραμείνει δεύτερη επιλογή μέσα στη μέρα για τους τηλεθεατές.

Η σειρά κατάταξης δεν άλλαξε ούτε για τον ΑΝΤ1 παρά το γεγονός ότι απώλεσε, σε σχέση με την Τετάρτη, μιάμιση ποσοστιαία μονάδα.

Χθες το μερίδιο του Σκάι ήταν μεγαλύτερο από εκείνο του Star, ενώ μια ημέρα πιο πριν είχε συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Το κανάλι του Φαλήρου προσπέρασε το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς χάρη στην- πολύ- πρωινή ενημερωτική εκπομπή του.  Εν τω μεταξύ, η επιλογή  τoυ Star να ποντάρει στα ριάλιτι «Η φάρμα» και «Fame story» σε όλο το εύρος του prime time μάλλον έχει αποδώσει τα προσδοκώμενα, δεδομένου ότι τα δύο προγράμματα εμφανίζουν δυναμική, σύμφωνα με τη Nielsen, οριακά στο μέσο ημερήσιο όρο του σταθμού, ένδειξη ότι ένα κοινό δείχνει σταθερή προτίμηση παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό που δέχονται από τις σειρές ελληνικής μυθοπλασίας των άλλων καναλιών.

Το Open πρόσθεσε μισή ποσοστιαία μονάδα στο μερίδιο του, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί μια ημέρα νωρίτερα και την πιστώθηκε κυρίως η ξένη βραδινή ταινία «Άφθαρτος». Αλλά και η ΕΡΤ1 κέρδισε 0,7% σε σχέση με την Τετάρτη και τη διαφορά έκαναν η ενημερωτική εκπομπή «Συνδέσεις», το απογευματινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Στούντιο 4» και σε-μικρότερο βαθμό- η σειρά «Η παραλία».

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Οι 186 αγώνες της Basket League σε ΕΡΤ3 και ERTFLIX κατ’ αποκλειστικότητα

«Suits»: Στην κορυφή της τηλεθέασης του streaming η δικαστική σειρά με ρεκόρ παραμονής (Video)

Τεχνητή Νοημοσύνη: Απειλή για την αξιοπιστία και τα δημοσιογραφικά αρχεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:02