search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:34
MENU CLOSE

Χρήστος Αηδόνης: Στις 8 Οκτωβρίου ο Δήμος Παλλήνης αλλάζει νοοτροπία, αλλάζει σελίδα

06.10.2023 20:36
AIDONIS

Μεγάλη δυναμική καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες για την υποψηφιότητα του Χρήστου Αηδόνη στον Δήμο Παλλήνης.

Ο δραστήριος πρώην υπουργός συσπειρώνει γύρω του πολλές κοινωνικές ομάδες από όλες τις περιοχές της Ανθούσα, του Γέρακα, της Κάντζας και της Παλλήνης και κερδίζει συνεχώς σημαντικό έδαφος, έναντι των άλλων υποψηφίων, με τον καθαρό λόγο του και το πρόγραμμά του, για τα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν τον Δήμο Παλλήνης, εδώ και δεκαετίες. Στο σχεδιασμό του περιλαμβάνεται η επίσπευση του κωλυσιεργώντας έργου της αποχέτευσης, των μελετών για πεζοδρόμια και ασφαλτοστρώσεις, το πολεοδομικό, τις αναπλάσεις και διανοίξεις οδών, τα έργα υποδομών για αθλητισμό και πολιτισμό και κυρίαρχα η οικοδόμηση νέων σχέσεων εμπιστοσύνης Δημοτικής Αρχής και Δημοτών.

Ενδεικτικά ο Χρήστος Αηδόνης αναφέρει: «Ο Δημότης Παλλήνης μπαίνει στο προσκήνιο. Η Δημοτική Αρχή θα λογοδοτεί σε εβδομαδιαία βάση και όχι μερικές ημέρες πριν τις εκλογές. Ο Δήμος Παλλήνης θα γίνει Δήμος πρότυπο, τόσο σε έργα όσο και σε συμπεριφορές ήθους της Διοίκησης. Οι σκοτεινές διαδρομές λαμβάνουν τέλος. Όλοι θα ξέρουμε τα ίδια πράγματα, και όλα στο φως. Όπως και οι γειτονιές μας. Όλα θα γίνουν πιο φωτεινά. Στις 8 Οκτωβρίου Αλλάζουμε νοοτροπίες, Αλλάζουμε Σελίδα!».

Διαβάστε επίσης:

«Πυρά» Πλεύρη σε Κασσελάκη για το «θέλουμε ν’ αποκτήσουμε δύο αγόρια» – Αντίδραση και από την Ακρίτα

ΣΥΡΙΖΑ για Predator Files: Διεθνής ο διασυρμός της κυβέρνησης για τις υποκλοπές – Δεν θα επιτρέψουμε συγκάλυψη των ευθυνών Μητσοτάκη

Δώρα Αυγέρη: «Ομορφιά, αρχοντιά, λάμψη – Η Μαίρη Χρονοπούλου διέθετε αυτά τα χαρίσματα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:29