search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:47
MENU CLOSE

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «H Μουρμούρα θα πάει πάνω από 15 χρόνια» (Video)

06.10.2023 12:03
kyriakidis-mourmoura

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει ακόμη… μέλλον μπροστά της, μιλώντας στο Happy Day.

Ήδη, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κλείνει 11 χρόνια προβολής και όπως είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, δε μπορεί να μην αισθάνεται υπερήφανος για την επιτυχία της.

«Δεν μπορώ να μην νιώθω υπερήφανος, 11 χρόνια η μακροβιότερη κωμική σειρά και ευελπιστούμε να φτάσουμε τα 15, σας το λέω από τώρα να το ξέρετε. Αν όλα πάνε καλά και όπως έδειξε το πρώτο επεισόδιο από τις μετρήσεις μάλλον θα πάμε για 15 χρόνια, το ελπίζω και το εύχομαι», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε μαζί με τη σύζυγό του Έφη Μουρίκη και για τη -μετά από πολλά χρόνια- συνεργασία τους στη θεατρική παράσταση «Παγίδα».

Ερωτηθείς για το εάν το ζευγάρι καταφέρνει να κρατάει τις ισορροπίες του είπε χαρακτηριστικά ότι οι ισορροπίες κρατιούνται παντού και στο σπίτι και στη δουλειά.

Διαβάστε επίσης:

Paris Hilton: Η ζωή της γίνεται τηλεοπτική σειρά

Kelsey Grammer: Τα δάκρυα για την επιστροφή του Frasier – Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στο κοινό (video)

«Η Γη της Ελιάς»: Η σκηνή με το νεκρό μωρό που έκανε το Twitter να «λυγίσει» – Συγκλονιστικές ερμηνείες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:42