search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 04:24
MENU CLOSE

Ποια στελέχη παίζουν δυνατά για τη θέση γραμματέα της ΝΔ

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2302
5/10/2023
07.10.2023 15:35
NEA DIMOKRATIA

Όπως είχε γράψει το «Ποντίκι» σε προηγούμενο φύλλο, μετά το τέλος και του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και αφού γίνει το απαραίτητο «ταμείο», στη ΝΔ θα αρχίσει η διαδικασία εξεύρεσης νέου γραμματέα του κόμματος, καθώς, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Παύλος Μαρινάκης θα παραμείνει υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το ότι οι διαδικασίες θα κινηθούν μετά τις εκλογές για δημάρχους και περιφερειάρχες, όμως, δεν σημαίνει ότι στη ΝΔ δεν έχει αρχίσει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Μαρινάκη. Αντιθέτως, στην Πειραιώς και στο Μαξίμου ήδη η συζήτηση αυτή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, και μάλιστα φαίνεται ότι πλέον βρισκόμαστε στη φάση της ονοματολογίας για τον νέο γραμματέα του κόμματος.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη θέση έχει βολιδοσκοπηθεί η πρώην υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, η οποία θεωρείται έμπειρη πολιτικά και ικανή οργανωτικά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μια άλλη πρόταση αφορά τον νυν γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιο Κονταδάκη, ο οποίος, λένε πηγές του κόμματος, έχει και το ατού ότι είναι… ακραιφνής μητσοτακικός. Όπως και να ’χει, σύντομα θα γνωρίζουμε και το ποιος και το γιατί…

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: «Ψήφισε» Γαβρίλη στον Πειραιά

Φταρνίζεται ο Χαρδαλιάς και παθαίνει γρίπη ο… Αγοραστός

Η κυβέρνηση, η καθημερινότητα και ο… Θεόκριτος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38