search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:37
MENU CLOSE

Συνελήφθη 22χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Βρέθηκε στο κινητό του υλικό από σεξουαλική κακοποίηση

07.10.2023 18:06
syllipsi new

Στη σύλληψη ενός 22χρονου για πορνογραφία ανηλίκων προχώρησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στο κινητό του εντοπίστηκε πλήθος υλικού (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων που περιήλθαν στο πλαίσιο διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας, από την ανάλυση των οποίων προέκυψε ότι χρήστης του διαδικτύου, εντός της ελληνικής επικράτειας, έχοντας αποκτήσει πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές, μεταφόρτωσε και αποθήκευσε πλήθος αρχείων, με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψιν της αρμόδιας Εισαγγελίας και μετά από αλληλογραφία με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και από την περαιτέρω αστυνομική προανάκριση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του εμπλεκόμενου και προέκυψε ο τόπος κατοικίας του.

Από τις επακόλουθες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, στο οποίο εντοπίστηκε πλήθος υλικού (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ το κατασχεθέν ψηφιακό πειστήριο απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Αττική: «Προσοχή» συνιστά ο Παπαδόπουλος – «Δεν υπάρχει καμία ανησυχία», λέει ο Λέκκας

Χαλκιδική: 22χρονος τραυμάτισε επιχειρηματία και αστυνομικούς – Τι ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Πέτα και φώτισε το Σύμπαν» – Το συγκινητικό αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:35