search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 03:16
MENU CLOSE

Κάλεσμα Κασσελάκη για μεγάλη δημοκρατική παράταξη – Στήριξη σε Δούκα στον β’ γύρο

08.10.2023 22:40
kasselakis new

Τη στήριξη του στον Χάρη Δούκα για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στο Δήμο Αθηναίων, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, o οποίος απηύθυνε κάλεσμα για μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

«Το πρώτο μήνυμα των εκλογών είναι η ανάγκη για μία μεγάλη προοδευτκή παράταξη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε τους Κώστα Ζαχαριάδη και Ιωακειμίδη για τον αγώνα που έδωσαν και πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρχει προοδευτική συστράτευση, κανοντας σαφώς λόγο για στήριξη του Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο στον Δήμο Αθηναίων.

«Να στηρίξουμε τον αγώνα εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη»

«Πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη, που παρά τα 5 χρόνια διακυβέρνησης σημείωσε απώλειες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το μέλλον του κόμματος του τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανανέωση χθες. Χτίζουμε τη νέα παράταξη με νέα πρόσωπα που θα προσφέρουν στον τόπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μεγάλη παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας. Ναι είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτήσει».

«Η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της με τον Αχιλλέα Μπέο»

Αναφερόμενος στην εμετική ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «για τον δήμαρχο Βόλου δεν έχω πολλά να πώ. Η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

Ολόκληρη η δήλωση:

«Οι σκέψεις μου είναι με τους έλληνες που μεταφέρονται από το Ισραήλ στην πατρίδα τους είμαστε σε διαρκή επαφή με το ΥΠΕΞ λαμβάνοντας πληροφόρηση για το θέμα και τους ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία.

Σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα μας να έχει μία  νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη η οποία μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο. Το βλέπετε σε πολλές περιπτώσεις και ιδιαίτερα στην Θεσσαλία. Όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης υπέστη μεγάλες απώλειες. Συγχαίρω τον Δημήτρη Κουρέτα για τον αγώνα του, και θα είμαστε στο πλευρό του την επόμενη εβδομάδα.

Στη Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές υποψηφιότητες υπερίσχυσαν

Στην Αττική, ο Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έδωσε έναν μεγάλο αγώνα, κατάφερε να λάβει την δεύτερη θέση, κι ήταν τιμή μου να τον στηρίξω.

Ευχαριστώ τον Κώστα Ζαχαριάδη για τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσε στην Αθήνα. Και ανεξάρτητα αποτελέσματος είναι δύο εξαιρετικοί υποψήφιοι και ο κ. Δούκας και ο κ. Ζαχαριάδης. Όλοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος έχασε ποσοστά παρά 5 χρόνια διακυβέρνησης.

Συνεπώς, υπάρχουν ευκαιρίες από εδώ και πέρα για να χτίσουμε την μεγάλη προοδευτική παράταξη η οποία θα κυβερνήσει τον τόπο μας και είναι μεγάλη επιτακτική ανάγκη αυτό. Αλλά για να γίνει αυτό πραγματικότητα να κάνουμε αυτό το οποίο είχε πει ο πρόεδρος ο Αλέξης, είχε πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται  «ανανέωση χθες». Η ανανέωση του χθες, λοιπόν, αρχίζει αύριο. Αύριο χτίζουμε τη νέα μεγάλη, προοδευτική παράταξη και θα αναδείξουμε νέα πρόσωπα, νέα στελέχη, με τις αξίες τις δικές μας, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στον τόπο. Το κόμμα μας είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν. Η Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να είναι ένα ζήτημα του τελευταίου μήνα ή των τελευταίων δύο μηνών, πρέπει να είναι ένα ζήτημα διαρκές. Και όντως ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχω πει και στην προεκλογική μου καμπάνια δεν είχε μεγάλη παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας

Μία από τις ευθύνες που αναλαμβάνω προσωπικά να χτιστεί η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στο κοινωνικό ιστό της χώρας. Αρχίζουμε από αύριο».

Διαβάστε επίσης:

Μώραλης: «Η τρίτη θητεία μας θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες»

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Γαλάζια κυριαρχία με 7 περιφέρειες από τον Α’ γύρο – κάτω από τις εθνικές ο ΣΥΡΙΖΑ, μικρά κέρδη για ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Θα έχουμε μια καλύτερη ζωή στον Πειραιά μετά τη μεγάλη νίκη του Γιάννη Μώραλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02