search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 04:39
MENU CLOSE

Ορέστης Τζιόβας: Η νέα αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή (video)

08.10.2023 17:11
orestis_tziovas_810_new

Ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για την καριέρα του και τις αποκαλύψεις που έχει κάνει για την προσωπική του ζωή.

Παράλληλα υπονόησε ότι πλέον βρίσκεται σε σχέση.

«Οι παραγωγοί επιλέγουν ηθοποιούς βάση των followers»

«Είμαι σε πρόβες για την παράσταση “Cancel” στο θέατρο “Αθηνά” και στο ΚΘΒΕ με την παράσταση “Βίρα τις άγκυρες”. Στα πρώτα μου βήματα υπήρξα σε συνεργασίες που δεν ήμουν περήφανος. Παίζει ρόλο και το οικονομικό κομμάτι».

«Οι παραγωγοί επιλέγουν ηθοποιούς βάση των followers. Αυτό απέχει από την καλλιτεχνική δημιουργία, έχει να κάνει με το κέρδος. Δεν είναι δική μου δουλειά να διαφημίζω τις συνεργασίες μου στα social media, βλέπω ότι με τον καιρό όμως ότι γίνεται αναγκαίο» είπε ακόμα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός στο παρελθόν είχε μιλήσει για τις καταχρήσεις και τη σεξουαλικότητά του, κάτι για το οποίο είχε δεχτεί επικρίσεις, όπως λέει.

«Υπάρχει ομοφοβία και ρατσισμός»

«Δεν ξέρω αν βοήθησα με τη δημοσιοποίηση των καταχρήσεών μου, σίγουρα όταν το βγάζεις στο φως δίνεις κουράγιο. Άκουσα ότι δεν με έπαιρναν σε δουλειές γιατί θεωρούσαν ότι είμαι κακός συνεργάτης λόγω των καταχρήσεων, αλλά δεν ξέρω αν ήταν αυτό το ίδιο ή η συμπεριφορά μου. […] Είχα ανάγκη να ζω διαφορετικά πια. Δεν μπήκα στη διαδικασία της απεξάρτησης, δεν έφτασα στο σημείο που χρειαζόμουν βοήθεια, το ξεπέρασα μόνος μου».

«Όταν αναφέρθηκα στη σεξουαλικότητά μου δέχτηκα αρνητικά μηνύματα. Υπάρχει ομοφοβία και ρατσισμός. Ο λόγος που μίλησα ήταν για να εξαλειφθεί αυτό όσο γίνεται, θα έπρεπε να μην αφορά τον κόσμο. Εάν δεν καταλαβαίνουμε την καταπίεση που δέχεται κάποιος λόγω της σεξουαλικότητάς του, και αναγκάζεται να μάχεται και να κάνει κινήματα, δείχνει ότι η κοινωνία μας είναι γα#@%έ τα».

Ωστόσο, όπως λέει, δεν θα έκανε σχέση με άτομο του ίδιου φύλου.

«Κάτι μπορεί να έχω βρεί…»

«Θα ήθελα στη ζωή μου να έχω μια πιο σταθερή σχέση. Μου αρέσει η συντροφικότητα… Κάτι μπορεί να έχω βρει…», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Κούτρας: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μου ζήτησε συγγνώμη» – Τι είπε ο δημοσιογράφος για το τέλος της κόντρας

Άννα Βίσση: Το τραγούδι που αφιέρωσε στη Μαίρη Χρονοπούλου (Video)

Αριάνα Γκράντε: «Χρυσάφι» θα κοστίσει το διαζύγιο στην ποπ σταρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15