search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:03
MENU CLOSE

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς πήρε όμηρο επιζήσασα του Ολοκαυτώματος

08.10.2023 21:29
olokautoma epizisasa – xamas- new

Επιζήσασα του Ολοκαυτώματος πήρε ως όμηρο η Χαμάς μετά τις επιθέσεις που εξαπέλυσε στο Ισραήλ, πιάνοντας στον ύπνο τις Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις και τις μυστικές υπηρεσίες.

Ένα νέο βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σοκάρει καθώς όπως φαίνεται επιζήσασα του Ολοκαυτώματος είναι μεταξύ των ομήρων που έπιασε η Χαμάς κατά την χτεσινή της επίθεση κατά του Ισραήλ. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η γιαγιά επιζήσασα δίπλα σε στρατιώτη της Χαμάς αναγκάζεται να κάνει το σήμα της νίκης και να κρατήσει ένα καλάσνικοφ. Η κόρη της ηλικιωμένης έκανε πριν από λίγο έκκληση να την αφήσουν ελεύθερη καθώς είναι μεγάλη γυναίκα και είναι άρρωστη. Την απελευθέρωση της ηλικιωμένης ζήτησε και ο Αμερικανός ΥΠΕΞ που χαρακτήρισε την πράξη αποτρόπαια.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι νεκροί ξεπερνούν τους 1000 από την αρχή των συγκρούσεων μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς που ξεκίνησαν το Σάββατο.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Μεγαλώνει η λίστα του θανάτου – Σπεύδουν στην περιοχή αμερικανικά αεροπλανοφόρα και μαχητικά

Αφγανιστάν: Μεγαλώνει η «μαύρη λίστα» – 2.400 νεκροί από τον σεισμό

Μπάιντεν: Εντολή για πρόσθετη αμερικάνικη στήριξη στο Ισραήλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58