search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:08
MENU CLOSE

Αρπαγή παιδιού από το νοσοκομείο Ζακύνθου: Στο αυτόφωρο η νοσηλεύτρια βάρδιας

10.10.2023 18:34
NOSOKOMEIO_ndiadromos_new

Μια πρωτοφανή ταλαιπωρία βιώνει η νοσηλεύτρια της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου της Ζακύνθου, που βρέθηκε για ένα 24ωρο στα κρατητήρια της αστυνομίας, επειδή ένας Αφγανός πατέρας άρπαξε την 15χρονη κόρη του που φιλοξενούνταν στο θεραπευτήριο του νησιού.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, πρόεδρο της Ομοσπονδίας εργαζομένων στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), η νοσηλεύτρια παραπέμπεται αύριο στο αυτόφωρο, με τις σοβαρές κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο με δόλο ή χωρίς δόλο.

Ο κ. Γιαννάκος τονίζει πως η νοσηλεύτρια βρίσκονταν στο κρατητήριο από χθες το βράδυ. Το μεσημέρι προσήλθε στον εισαγγελέα και μετά την κατάθεση αφέθηκε ελεύθερη.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για κινδύνους που αντιμετωπίζει το προσωπικό στα νοσοκομεία, όπου φιλοξενούνται παιδιά με εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο πρόκειται για παιδιά, που πολλά από αυτά εμφανίζουν παραβατική συμπεριφορά, παρενοχλούν άλλα παιδιά και κλέβουν.

«Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Είναι από προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον και βρίσκονται κλεισμένα σε δωμάτια νοσοκομείων χωρίς σχολείο, χωρίς παιχνίδια, χωρίς δραστηριότητες», αναφέρει. 

Όπως είπε στο topontiki.gr Μιχαλης Γιαννάκος, «Στην παιδιατρική κλινική φιλοξενούνταν δυο κορίτσια 15 και 5 ετών με εισαγγελική εντολή από τις 24 Αυγούστου μαζί με την μητέρα τους. Δεν είναι ασθενείς. Χθες βράδυ, ο πατέρας άρπαξε την 15χρονη κόρη του και εξαφανίσθηκε αφού πρώτα είπε στη μητερα ότι εχει εισαγγελική εντολή και μπορεί να την πάρει. Όταν ειδοποιήθηκε η νοσηλεύτρια που ήταν μόνη της στο θάλαμο αμέσως ενημέρωσε την προϊσταμένη και την αστυνομία.

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο της Ζακύνθου το περιπολικό, άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τη νοσηλεύτρια βάρδιας της παιδιατρικής κλινικής.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: Εισαγγελική έρευνα για τον «μαϊμού» οδοντίατρο

Νέο εργατικό δυστύχημα στο Κιλκίς – Έχασε τη ζωή του ενώ καθάριζε σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 55χρονος για ασέλγεια σε δύο 13χρονα αγόρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:06