search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:10
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Το γεύμα Κασσελάκη – Κοτζιά στο κέντρο της Αθήνας

10.10.2023 06:02
Nikos Kontzias_new

Από τις αρχές Οκτωβρίου το topontiki.gr είχε γράψει για τις συζητήσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Έγραφε η στήλη στις 04/10/2023: «Δεν ξέρω πόσο κοντά είναι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Κοτζιάς σε μία συνεργασία ή συμπόρευση (δεν μιλάμε για επιστροφή, δεν αρέσει η λέξη αυτή στον πρώην υπουργό Εξωτερικών), αλλά σας πληροφορώ ότι οι δυο τους έχουν πολύ καλό κώδικα επικοινωνίας. Μάλιστα την Τρίτη, λίγο πριν φύγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την Κύπρο, τα είπε με τον κ. Κοτζιά, προκειμένου να έχει και τις δικές του απόψεις (ή και πληροφορίες) για το μείζον εθνικό θέμα».

Σύμφωνα με περισσότερες πληροφορίες οι δύο άντρες έφαγαν για σχεδόν τρεις ώρες σε εστιατόριο ξενοδοχείου, στο Κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, ο άνθρωπός μας που τους είδε μαζί παρατήρησε ότι ο κ. Κοτζιάς έτρωγε μακαρονάδα.

Μετά το φαγητό οι δύο άντρες συμφώνησαν να τα λένε συχνά.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Νικητές οι… δημοσκοπήσεις – «Μάχη» για τον β’ γύρο 

Τον Σημίτη θα τιμήσει η Διαμαντοπούλου

Ντόρα Μπακογιάννη: Στην κάλπη με τα… «γούρια» της (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:09