search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:18
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Έκρηξη για τη λευκή απεργία στελεχών – «Όποιος υπονομεύει την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση στα ψηφοδέλτια»

11.10.2023 12:07
kassselakis

Το μήνυμα πως όποιος υπονομεύσει την ενότητα της ΚΟ και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα έχει θέση στα μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος», έστειλε με αναρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Η σκληρή αυτή παρέμβαση ερμηνεύεται ως ‘απάντηση”, μα και αυστηρή προειδοποίηση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, που αρνήθηκαν να αναλάβουν θέσεις ευθύνης στο νέο σχήμα των τομεαρχών ή όπου αλλού και δίνουν σαφώς την εντύπωση ότι διαχωρίζουν τη θέση τους από την προσπάθεια της νέας ηγεσίας και καταφεύγουν σε ένα είδος “λευκής απεργίας”.

Σημειωτέον ότι η ίδια η Έφη Αχτσιόγλου αρνήθηκε την ανοιχτή πρόταση του κ. Κασσελάκη να αναλάβει οποιαδήποτε θέση επιθυμούσε, το ίδιο δε πράττουν και στενοί της συνεργάτες, που ανήκουν στο μπλοκ της ομάδας που έχασε στη μάχη της αρχηγίας, καθώς και η πλευρά Τσακαλώτου.

Με τη δήλωσή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πετά το γάντι στους αμφισβητίες και προφανώς όλο αυτό το σκηνικό σημαίνει ότι εξελίσσεται ένας δεύτερος γύρος σύγκρουσης για τον έλεγχο και την πολιτική γραμμή του κόμματος.

Ο κ. Κασσελάκης απευθύνει ευρύ κάλεσμα σε όποιον ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές και προτρέπει σε εγγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω της πλατφόρμας i-syriza.

«Θα λογοδοτώ πάντα σε εσάς αδιαμεσολάβητα. Αρχίζοντας με την ανοιχτή εκδήλωσή μας στο Κερατσίνι αύριο το βράδυ», καταλήγει στη δήλωσή του.

Στο μεταξύ το απόγευμα θα ανακοινωθούν από το Προεδρείο της Κ.Ο. οι τομεάρχες του κόμματος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μετά από εισήγησή μου, σήμερα το απόγευμα το Προεδρείο της Κ.Ο. θα ανακοινώσει τους Τομεάρχες που θα υπεραμύνονται της αλήθειας στη Βουλή.

Έχω καταβάλει κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη. Με πυξίδα το μέλλον του προοδευτικού χώρου και της Σύγχρονης Αριστεράς.

Όπως έχω ήδη ανακοινώσει, η κύρια παραγωγή πολιτικής θα μεταφερθεί στα τμήματα και στην κοινωνία, με τους Τομεάρχες μας να συμμετέχουν ενεργά και στα δύο.

Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύεται και με ενθαρρύνει κάθε μέρα:

Όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος.

Και όποια ή όποιος από εσάς ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, πρέπει να γραφτεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο www.isyriza.gr . Εκεί χτίζεται ο νέος ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί γεννιούνται τα στελέχη της επόμενης γενιάς.

Θα στείλουμε φόρμα ενδιαφέροντος στα μέλη μας τις επόμενες μέρες.

Θα λογοδοτώ πάντα σε εσάς αδιαμεσολάβητα. Αρχίζοντας με την ανοιχτή εκδήλωσή μας στο Κερατσίνι αύριο το βράδυ».

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Σήμερα το τηλεοπτικό τετ α τετ Μπακογιάννη-Δούκα

ΣΥΡΙΖΑ: Η διπλή «αυτοκτονία» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη – Το “πραξικόπημα” κατά Τσίπρα για Παππά και η ατυχής έμπνευση με Πέγκα

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Τα πολιτικά μηνύματα που θα βγάλει η δεύτερη κάλπη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Αυτοδιοικητικές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:17