search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 00:33
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η μητέρα του 8χρονου από το Ζεφύρι: «Να μπουν μέσα οι δολοφόνοι – Πυροβόλησαν το παιδί μου στο μάτι» (Videos)

15.10.2023 15:35
zefyri1

Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή της μητέρας του 8χρονου Ρομά που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ Ρομά στο Ζεφύρι στην οδό Μαρίνου Αντύπα.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις της στο protothema.gr τόνισε περιγράφοντας το τραγικό περιστατικό: «Τους είδα όλους. Δύο ήταν. Πέρασαν από εδώ μια φορά και εγώ κατάλαβα. Πήρα τα μωρά, τα έβαλα μέσα. Και μετά πάλι βγήκα έξω και ήρθε το μωρό κοντά μου. Και μετά κατέβηκαν αυτοί κάτω, έριξαν πάνω μας κατευθείαν. Καραμπίνα και πιστόλι είχαν. Πολλοί πυροβολισμοί, χαμός».

«Το παιδί το βρήκε στο μάτι. Το πήραν στο μάτι. Πρέπει να μπουν μέσα οι δολοφόνοι. Φασαρίες έχουμε, πολλές φορές να μπούν μέσα. Βρήκαν το γιο μου να σκοτώσουν. Και το βάφτισαν και το σκότωσαν. Οι ίδιοι το βάφτισαν, οι ίδιοι το σκότωσαν», λέει στη συνέχεια με λυγμούς η μητέρα του 8χρονου ενώ δίπλα της ο πατέρας του ανήλικου θύματος μοιρολογεί για το χαμό του γιου του έχοντας στην αγκαλιά τον μικρό αδελφό του 8χρονου. «Ήρθαν να μας σκοτώσουν» ακούγεται να λέει ο τραγικός πατέρας και ζητά Δικαιοσύνη για το χαμό του γιου του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ανακοίνωση για το τραγικό γεγονός εξέδωσε η Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ, η οποία έχει ως εξής:

«Η Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για το τραγικό συμβάν στο Ζεφύρι, που κόστισε τη ζωή σε ένα 8χρονο παιδί.

Τέτοια περιστατικά όπως και κάθε πρακτική εκτός νόμου είναι καταδικαστέα και θα μας βρίσκουν πάντοτε κάθετα αντίθετους και αντίθετες.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του παιδιού».

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη υπόθεση στη Φλώρινα: Ληστεία αυτοκινήτου κατέληξε σε τροχαίο με δύο νεκρούς

Τύρναβος: Πυροβολισμοί σε οικισμό Ρομά – Πληροφορίες για πέντε τραυματίες

Διάσωση 55 μεταναστών σε Οινούσσες και δυτικά του ακρωτηρίου Ταίναρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 00:33