search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:03
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έπρεπε να κάνει το ντιμπέιτ (Video)

16.10.2023 11:07
adwnis-gewrgiadis

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε ότι ήταν λάθος η απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη για ντιμπέιτ με τον Χάρη Δούκα, καθώς έτσι δόθηκε σε πολλούς η ευκαιρία να δουν το νέο δήμαρχο της Αθήνας.

Κατά τον υπουργό Εργασίας, «οι εκλογές δεν είναι άσκηση φιλανθρωπίας ή ευγένειας. Οι εκλογές ειναι μια μάχη με στόχο να κερδίσεις. Εάν κάνεις κάποια κίνηση που αυξάνει το ρίσκο ενώ δεν χρειάζεται να το κάνεις, είναι λάθος. Ήταν πολύ ωραίο ντιμπέιτ, πολιτισμένο και ανθρώπινο αλλά έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να δουν τον Δούκα».

Συνέχισε λέγοντας ότι ήταν γενναία η δήλωσε Μπακογιάννη μετά τη συντριπτική του ήττα, συμπληρώνοντας ότι «τον αδίκησε πολύ ο “Μεγαλος Περιπατος” και τον έβλαψε. Αλλά η θητεία του δεν είναι μόνο αυτό, είναι χιλιάδες πράγματα που έγιναν καλά για την Αθήνα γιατί κάποιος άλλος με ένα τέτοιο λάθος μπορεί να μην είχε κατέβει στις εκλογές».

Πάντα κατά τον υπουργό Εργασίας, πολιτική καταγραφή συμπερασμάτων από τις χθεσινές εκλογές δεν μπορεί να γίνεται στον δεύτερο γύρο, γιατί δεν ξέρεις ποιος ψήφισε ποιον, ενώ κατά τη γνώμη του η βραδιά των εκλογών φέρνει εξελίξεις στην αντιπολίτευση. «Θα αυξήσει στον ανταγωνισμό. Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε στις εκλογές. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτος. Η ιδέα ότι θα ξεκινήσει μια διελκυστίνδα ποιος από τους δύο θα έχει το πάνω χέρι στις ευρωεκλογές θα έχει κόστος και στους δύο».

Παραδέχθηκε ωστόσο ότι επρόκειτο για ήττα της ΝΔ, η οποία πάντως, όπως είπε, το κυβερνών κόμμα είναι συνολικά κερδισμένο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Πήραμε το μήνυμα για χαμηλούς τόνους και περισσότερη δουλειά προς όφελος των πολιτών» πρόσθεσε, ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας ως «εξισορροπητική» τη χθεσινή ψήφο των πολιτών.

Αναφερόμενος στην αντίδραση Κασσελάκη στο ομοφοβικό σχόλιο Αυτιά, ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την απόλυση του δημοσιογράφου από τον ΣΚΑΪ, λέγοντας «είναι δυνατόν κάποιος που έχει τέτοια θεσμική ισχύ να ζητά την απόλυση ενός εργαζομένου;»


Διαβάστε επίσης:

Κωστής Χατζηδάκης: Στο Λουξεμβούργο για τις συνεδριάσεις Eurogroup και Ecofin

Νέα προκλητική δήλωση Αυγενάκη: Ο Αγοραστός θα έτρεχε καλυτέρα τα έργα

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Τι έβγαλε η κάλπη – Όλα τα αποτελέσματα σε περιφέρειες και δήμους – Εκπλήξεις, ανατροπές και άνετες επικρατήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:02