search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:58
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: «Μετράει» 100 δήμους, τις τρεις μεγάλες πόλεις και μιλά για ανοδική πορεία  

16.10.2023 14:00
pasok new

Λόγους για να χαμογελούν έχουν στο ΠΑΣΟΚ μετά τις χθεσινές ανατροπές της κάλπης του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Το ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε τη δυναμική του και τη σταθερά ανοδική του πορεία και στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και πρόσωπα με διαδρομή στην παράταξη εκλέχτηκαν δήμαρχοι σε παραπάνω από 100 δήμους», αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη. 

Αναφορικά με τους τρεις μεγάλους δήμους της χώρας σημειώνουν οι ίδιες πηγές: «για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι τρεις μεγάλοι δήμοι (Αθήνα-Θεσ/νικη-Πειραιάς)  θα διοικούνται από πρόσωπα της παράταξης με πολυσυλλεκτικούς αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς που αντιστοιχήθηκαν στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Υπενθυμίζουμε οτι η υποψηφιότητα Μώραλη στηρίζεται διαχρονικά από το ΠΑΣΟΚ από το 2014». 

«Στο λεκανοπέδιο Αττικής ξεχωρίζουμε τις περιπτώσεις μεγάλων δήμων όπως η Αγ. Παρασκευή, Ν. Ηράκλειο, Πεύκη, Νέα Ιωνία, Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρα, Ίλιον, Βύρωνας, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μέγαρα, Παλλήνη κλπ

Στη Θεσσαλονίκη επίσης σημειώνουμε τις επιτυχίες στους δήμους Καλαμαριάς, Νεάπολης-Συκεών, Θέρμης, Θερμαϊκού.

Αλλά και μεγάλες πόλεις όπως  Σέρρες, Καβάλα, Ιωάννινα, Κόρινθος, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Πύργος, Μυτιλήνη, Ρέθυμνο, Χανιά, Χερσόνησος, Ηγουμενίτσα, Ναύπλιο κλπ», συμπληρώνουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ.  

Την ίδια στιγμή γίνεται ειδική αναφορά και στη Θεσσαλία, όπου εκεί στελέχη του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν ότι «δεν πέρασε ο εκβιασμός».

«Στην  περιφέρεια Θεσσαλίας αποδοκιμάστηκε η πρακτική των εκβιασμών από Υπουργούς της Κυβέρνησης, οι οποίοι προεκλογικά έφτασαν στο σημείο να εξαρτούν την πορεία των αποζημιώσεων των Θεσσαλών αγροτών από το αποτέλεσμα της κάλπης. Στην περιφέρεια Κρήτης από τον πρώτο γύρο ο Σταύρος  Αρναουτάκης εκλέχτηκε με μεγάλα ποσοστά ενώ σε αρκετές ακόμη περιφέρειες το ΠΑΣΟΚ κατεγράφη δεύτερη δύναμη». 

Διαβάστε επίσης

Δήμος Αθηναίων: Οι διάσημοι που δεν εξελέγησαν μετά την ήττα Μπακογιάννη

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έπρεπε να κάνει το ντιμπέιτ (Video)

Κωστής Χατζηδάκης: Στο Λουξεμβούργο για τις συνεδριάσεις Eurogroup και Ecofin

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:57