search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:22
MENU CLOSE

«Σκάνδαλο» στην Premier League: Παίκτης διοργάνωσε «ροζ» πάρτι με… δεκάδες μοντέλα και ποδοσφαιριστές

16.10.2023 19:11
premier-new
Πηγή: Pixabay

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Premier League, καθώς ποδοσφαιριστής που συμμετέχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα, διοργάνωσε «ροζ» πάρτι.

Πιο συγκεκριμένα, η «Sun», αναφέρει πως ένας ποδοσφαιριστής της Premier League διοργάνωσε ένα μυστικό σεξ πάρτι, με τα μοντέλα να «αναγκάζονται» να υπογράφουν ρήτρες εμπιστευτικότητας.

Τα μοντέλα έμαθαν τον χώρο διεξαγωγής του πάρτι λίγα λεπτά πριν τους παραλάβουν πολυτελή αυτοκίνητα –με σωφέρ– και τα μεταφέρουν σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Λονδίνο.

Η Sun εξασφάλισε βίντεο που δείχνει τον διοργανωτή του πάρτι να εξηγεί το… τελετουργικό με τους καλεσμένους να μπαίνουν από την πόρτα που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του ξενοδοχείου και εκεί όλα τα μοντέλα πριν μπουν στα ασανσέρ θα υπέγραφαν ρήτρα εμπιστευτικότητας και θα άφηναν τα κινητά τους.

Μια κοπέλα που συμμετείχε στο πάρτι που φιλοξενήθηκε στις σουίτες και της ζητήθηκε να παραδώσει το κινητό της, είπε στη «Sun»: «Ήταν άγριο, Όπως ακριβώς έλεγε και η πρόσκληση σε όσες ήθελαν να συμμετάσχουν».

«Είχαν κλείσει πολλά μεγάλα δωμάτια κι οι άνθρωποι του ξενοδοχείου κατέβαιναν, έπαιρναν περισσότερα κορίτσια επάνω και μετά ερχόντουσαν να πάρουν κι άλλες μια ώρα αργότερα. Οι διοργανωτές ανέβαζαν τα κορίτσια με τα ασανσέρ, το ένα μετά το άλλο. Υπήρχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Premier League στα δωμάτια με τα κορίτσια, και μερικοί ήταν στο κρεβάτι μαζί» ανέφερε, ενώ τόνισε πως υπήρχε άμεση ανανέωση στην κάβα των ποτών.

Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι κατά την άφιξη τους έγινε εξονυχιστικός σωματικός έλεγχος «πολύ πιο αυστηρός απ’ ότι στα αεροδρόμια», αλλά και το ότι «οι ποδοσφαιριστές είχαν το δικαίωμα να κρατήσουν τα κινητά τους και να βιντεσκοπήσουν ότι γινόταν».

Διαβάστε επίσης:

Αγγλικό ποδόσφαιρο: Προπονητής στόλισε με «γαλλικά» τους παίκτες του – «Οι γαμ@@@νοι να πάρουν ένα γα@@@@νο μάθημα» (Video)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Απρόοπτο στο ΣΕΦ – Καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα (videos)

Euro 2024: Ισπανία, Σκωτία, Τουρκία στους τελικούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:19