search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 01:08
MENU CLOSE

«Μαγνήτης» τηλεθέασης το ματς Ελλάδας-Ολλανδίας για το Euro 2024

17.10.2023 19:29
ethniki-new

Η απευθείας μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας- Ολλανδίας για τα προκριματικά του Euro 2024-δεν πήγε καλά όπως ο προηγούμενος- συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο πρόγραμμα της ημέρας. Λόγω της αναμέτρησης χθες ο Alpha δεν είχε «Σασμό».

Δεύτερη επιλογή της ημέρας αναδείχθηκε η σειρά «Η γη της ελιάς» και μια θέση πιο πίσω η νέα δραματική σειρά εποχής «Η μάγισσα» η οποία «προσπέρασε» τον «Έρωτα φυγά».

Το «Ναυάγιο» αποτέλεσε την πέμπτη επιλογή των τηλεθεατών και με βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής στην έκτη θέση του ημερήσιου Top 10 πλασαρίστηκε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Στο έβδομο σκαλοπάτι η δικαστική δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» και εκτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».

Μαζί με τον «Εκατομμυριούχο» και με βάση τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen «έχουν βάλει τα γυαλιά» σε κάθε άλλο τηλεπαιχνίδι ιδίως εκείνων που επέλεξαν για φέτος να επαναλανσάρουν τα κανάλια.

Διαβάστε επίσης:

Όργιο παραπληροφόρησης στα social media για Γάζα – Ισραήλ

Σασμός-Spoiler: Νέα απειλή για Αστέρη και Αργυρώ – Τι θα γίνει με τους αρραβώνες τους (Video)

«Γκολ» τηλεθέασης από τον Alpha

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 00:52