search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:54
MENU CLOSE

Ο Τασούλας ζητά από τους βουλευτές να… αψιμαχούν, αλλά χωρίς λεκτική βία

18.10.2023 11:47
tasoulas new

Συστάσεις προς τους βουλευτές να ακολουθούν το τρίπτυχο, “σοβαρότητα, ευπρέπεια της εικόνας και άνεση στη ροή της διαδικασίας” απηύθυνε ο Κώστας Τασούλας.
Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, με αφορμή περιστατικά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, ο κ. Τασούλας κάλεσε τους βουλευτές να σέβονται τον Κανονισμό της Βουλής. “Οι αψιμαχίες επιτρέπονται, δεν επιτρέπεται η λεκτική βία και η ανάρμοστη συμπεριφορά”, ανέφερε, απευθύνοντας συστάσεις και “θερμή παράκληση” για τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών.

“Στο θέμα της έντασης των αντεγκλήσεων και της λεκτικής βίας που έχει αρχίσει να υπεισέρχεται στη συμπεριφορά μας εντός και εκτός Βουλής, δέχομαι επιστολές κομμάτων για συμπεριφορές άλλων κομμάτων”, είπε και μίλησε για περιττές εντάσεις. “Οι αψιμαχίες προφανώς επιτρέπονται, αυτό που δεν επιτρέπεται είναι η λεκτική βία”, υπογράμμισε και απέδωσε στον τρόπο συμπεριφοράς την απαξίωση προς τους πολιτικούς που έφερε και τη μεγάλη αποχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Διαφωνούν με τις δηλώσεις Παπανδρέου και πρώην… Υπουργοί του

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απεντάσσει έργα, μεταξύ των οποίων και αντιπλημμυρικά, από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης

Νίκος Ανδρουλάκης: Ναι στις συμμαχίες με το προοδευτικό Κέντρο και την Αριστερά, αλλά στη βάση της κοινωνίας – Επίθεση σε Κασσελάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:52