search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:43
MENU CLOSE

Μπαρτσελόνα: Με το logo των Rolling Stones στη φανέλα θα αγωνιστούν στο El Clasico

19.10.2023 22:00
LOGO_BARCELONA

Η φανέλα της Μπαρτσελόνα στον επόμενο αγώνα της με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το El Clasico στις 28 Οκτωβρίου θα φέρει το σήμα-κατατεθέν των Rolling Stones, την εμβληματική «γλώσσα».

Το λογότυπο Tongue and Lips θα αντικαταστήσει το λογότυπο του Spotify στις αθλητικές εμφανίσεις της ομάδας, βάζοντας για πρώτη φορά το συγκρότημα που έχει παίξει στις πιο εμβληματικές σκηνές του κόσμου στην παγκόσμια σκηνή του El Clasico.

Ο εμβληματικός ήχος των Rolling Stones έχει αποτελέσει το σκηνικό για τους ακροατές παγκοσμίως στο Spotify. Ωστόσο, το συγκρότημα επιλέχθηκε τώρα επειδή το τελευταίο τους άλμπουμ, «Hackney Diamonds», κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου και είναι το πρώτο τους με πρωτότυπο υλικό ύστερα από 18 χρόνια.

Εκτός από τη φανέλα του αγώνα στις 28 Οκτωβρίου, το λογότυπο Tongue and Lips των Stones θα βρίσκεται επίσης στο μπροστινό μέρος της γυναικείας φανέλας για τον αγώνα της Liga F με τη Σεβίλλη στις 5 Νοεμβρίου στο Estadi Johan Cruyff.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε η Μπαρτσελόνα την Πέμπτη στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), οι παίκτες φαίνεται να λαμβάνουν αυτή την εκπληκτική είδηση μέσω μιας εφημερίδας που πέφτει πάνω στον Πέδρι, κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο γήπεδο, με τους Λεβαντόφσκι, Ραφίνια και o Λαμινέ Γιαμάλ να παρακολουθούν έκπληκτοι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η εφημερίδα διανέμεται σε όλο τον κόσμο, φτάνοντας ακόμα και στο σπίτι των μελών του συγκροτήματος, τα οποία διαβάζουν το άρθρο με ενδιαφέρον, ενώ στο βάθος παίζει το τραγούδι τους «Start Me Up».

«Η εμφάνιση του λογότυπου των Rolling Stones στη φανέλα της Μπάρτσα είναι ένα από τα πράγματα που συμβαίνουν μόνο μία φορά στη ζωή» αναφέρεται στη σελίδα της ισπανικής ομάδας. «Ως εκ τούτου, για να του δώσουμε τη θέση στην ιστορία που του αξίζει, δύο αποκλειστικές εκδόσεις φανέλας της ημέρας του αγώνα θα ξεκινήσουν να πωλούνται στις 23 Οκτωβρίου, ώστε να έχετε το δικό σας αυθεντικό συλλεκτικό αντικείμενο στο σπίτι σας».

Εκτός από τις φανέλες ημέρας αγώνα, τόσο οι οπαδοί της Μπάρτσα όσο και οι οπαδοί των Rolling Stone θα μπορούν να αγοράσουν αντικείμενα από μια περιορισμένης έκδοσης lifestyle συλλογή ρούχων με τα λογότυπα των Rolling Stones, του Spotify και της Μπαρτσελόνα, η οποία θα αρχίσει επίσης να πωλείται στις 23 Οκτωβρίου.

Η συλλογή αυτή θα περιλαμβάνει μπλουζάκια, καπέλα, φούτερ κ.ά.

Διαβάστε επίσης:

Η Γιορτή του Σινεμά στις 26 Οκτωβρίου επιστρέφει με εισιτήριο 2 ευρώ σε όλες τις αίθουσες

Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για το παιχνίδι – Μυστικό το που θα μείνουν οι Ισραηλινοί

Πανσερραϊκός: Κλείνει το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών λόγω στατικής ανεπάρκειας – Στον «αέρα» ο αγώνας με τον Άρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:39