search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:07
MENU CLOSE

Φάρμα: Εκτός ορίων οι παίκτες μετά το συμβούλιο – «Σκ@σε γα…ώ το στανιό μου» (Video)

19.10.2023 08:58
farma-new

Μεγάλη ένταση επικράτησε στη Φάρμα μετά το συμβούλιο και αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν οι παίκτες με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Πρωταγωνιστές σε αυτόν τον καβγά που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τετάρτης ήταν ο Χρήστος Μέξης και ο Γιώργος Γιαννούλας.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Γιαννούλας έχασε τον έλεγχο και άρχισε και να βρίζει τον συμπαίκτη του Χρήστο, ο οποίος τον κατηγορούσε ότι δεν παίρνει θέση σε όσα γίνονται και το «θυμάται εφόσον όλα έχουν τελειώσει».

Ο Χρήστος από τη μεριά του χαρακτήρισε την εν λόγω συμπεριφορά ως «καραγκιοζιλίκια», ενώ μιλώντας στην κάμερα της Φάρμας αργότερα είπε ότι βλέποντάς τον σε αυτήν την κατάσταση ήθελε μόνο να γελάσει.

«Γιαννούλα, δεν παίρνεις θέση ποτέ φίλε. Βάλε τα αρχ…α επάνω σου και πάρε θέση. Είσαι μπροστά 15 φορές, είσαι αρχηγός, βάλε μια ισορροπία» είπε ο 30χρονος επιχειρηματίας προκαλώντας την έκρηξη του συμπαίκτη του.

«Εγώ δεν θέλω να είμαι άλλο εδώ. Είστε τοξικοί, ήρθα να παίξω άλλο παιχνίδι και εδώ παίζουμε άλλο παιχνίδι» είπε, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο Γιαννούλας ξέσπασε:

«Με έβρισες εδώ πέρα, ενώ πριν στο πρώτο συμβούλιο… Σε τι θες να πάρω θέση; Σε ποιο, αγόρι μου; Δεν σου λέω πριν λίγο… Τι τελοσπάντων, ρε μαλ…α Γύρνα πίσω, μου λες “πάρε θέση” και σου λέω “ρώτησε με για να σου απαντήσω“. Σε ποιο θες να σου απαντήσω, ρε Μέξη; Τι θες να σου απαντήσω, ρε; Τι θες να σου απαντήσω;».

Παρά τις προσπάθειες του Χρήστου να τον διακόψει, ο Γιώργος γινόταν όλο και πιο έξαλλος ουρλιάζοντας:

«Θα με αφήσεις να τελειώσω; Μιλάς συνέχεια. Ησυχία. Σκάσε. Σκάσε γαμ…ώ το στανιό μου! Θα με αφήσεις να σου μιλήσω; Μου λες να μιλήσω και δεν με αφήνεις να μιλήσω»

Διαβάστε επίσης:

«Η γη της ελιάς» πρώτη σε τηλεθέαση την Τρίτη

«Maestro»: Νέο πρόσωπο – κλειδί μπαίνει στη σειρά, πού συνεχίζονται τα γυρίσματα του β΄κύκλου

Τηλεθέαση: Στο Mega το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας την Τρίτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:06