search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 20:42
MENU CLOSE

«Η Γη της Ελιάς»: «Αγκαλιά» με την πρώτη θέση τηλεθέασης και την Τετάρτη

19.10.2023 19:56
ge_ths_elias

Αμείωτο διατήρησε για τους τηλεθεατές το ενδιαφέρον στην πλοκή της η καθημερινή σειρά «Η γη της ελιάς», η οποία είδε να προστίθενται άλλοι 7.000 τηλεθεατές σε εκείνους που την «ψήφισαν» την Τρίτη.

Ο «Σασμός» ήταν το δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας, όπως και προχθές, όμως η διαφορά της με την πρωτοπόρο διαμορφώθηκε στην μιάμιση ποσοστιαία μονάδα.

Ο «Έρωτας φυγάς» εκτόπισε από την τρίτη θέση το «Ναυάγιο» το οποίο ήταν τέταρτη επιλογή της χθεσινής ημέρας, ενώ η «Μάγισσα» διατηρήθηκε στο πέμπτο σκαλοπάτι παρότι ο δείκτης τηλεθεάσης της Nielsen κινήθηκε ανοδικά κατά 0,4%.

Το ντουέτο τηλεπαιχνιδιών «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και «Ο τροχός της τύχης», διαμορφώνουν ένα «μπλοκ» στη ζώνη 18.30- 21.00 που μοιάζει ακαταμάχητο για τις ανταγωνιστικές εκπομπές που μεταδίδονται αντικριστά σε καθένα από αυτά. Χθες σχηματίστηκε δύσκολα αντιμετωπίσιμη τριάδα με το τηλεπαιχνίδι «The Chase».

Στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο επανεμφανίστηκε η δραματική κοινωνική σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» και τη δεκάδα συμπλήρωσε το κεντρικό δελτίο του Mega, το δημοφιλέστερο στην τυπολογία του χάρη στους 495.000 τηλεθεατές που το επέλεξαν για την ενημέρωση τους.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Διατήρησε το προβάδισμα στις προτιμήσεις το Mega

ΠΟΣΠΕΡΤ: Καταγγέλλει την ΕΡΤ για πολεμοχαρείς ανταποκρίσεις

ΕΡΤ: Αντιπαράθεση με αφορμή την εκπομπή «Πλάνα με ουρά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 20:38