search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:38
MENU CLOSE

Ο Μίλτος Τεντόγλου στους «Πρωταγωνιστές» σήμερα το βράδυ

19.10.2023 15:06
Σταύρος Θεοδωράκης, Μίλτος Τεντόγλου

Ο «βασιλιάς του σκάμματος», Χρυσός Ολυμπιονίκης, Μίλτος Τεντόγλου, αν και φειδωλός σε συνεντεύξεις, πόσω μάλλον σε εκείνες μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, παραχώρησε συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη η οποία θα μεταδοθεί στη σημερινή εκπομπή «Πρωταγωνιστές» (Alpha, 00.15).

Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε, το καλοκαίρι, την προετοιμασία του Μίλτου – υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πομάσκι – για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Αυγούστου, στη Βουδαπέστη.

Όταν πια κατέκτησε -και εκεί- το χρυσό μετάλλιο και αφού ξεκουράστηκε για λίγες μέρες, ο Μίλτος Τεντόγλου συναντήθηκε με τον Σταύρο Θεοδωράκη έτοιμος για μια εξομολογητική συνέντευξη. 

Το ραντεβού δόθηκε  στο Καλλιμάρμαρο στάδιο της Αθήνας, βραδινή ώρα,   και εκεί, στη συνέντευξη, ο παγκοσμίου φήμης άλτης περιγράφει πως από «παρκουρίστας» έγινε ο κορυφαίος άλτης του 21ου αιώνα.  Εξηγεί το λόγο για τον οποίο είναι «κολλημένος» με την ιαπωνική κουλτούρα, αναφέρεται σε όσα του τάζουν ύστερα από κάθε νίκη πολιτικοί αλλά και στην αντίδραση του όταν τίποτα από αυτά δεν πραγματοποιείται.  Απαντά στην ερώτηση γιατί κυκλοφορεί πάντα με αθλητικές φόρμα και παπούτσια, μοιράζεται το στόχο του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και αποκαλύπτει τις συνήθειες του πριν από κάθε αγώνα.

Στο πλαίσιο της εκπομπής μιλά  και ο Γιώργος Πομάσκι,  ο προπονητής που «όποιον» ακουμπάει, τον κάνει χρυσό. Ο κορυφαίος προπονητής ξεκινά από τα αθλητικά του χρόνια στην Βουλγαρία – τότε που ο πρόεδρος Ζίβκοφ του έδινε και ένα νέο διαμέρισμα μετά από κάθε του νίκη – μιλάει για τον «έρωτα» του με την Ελλάδα και εξηγεί τους λόγους που ανέλαβε τον Μίλτο Τεντόγλου για να τον οδηγήσει στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού.

 Οι  «Πρωταγωνιστές» παρακολουθούν τον Μίλτο Τεντόγλου να παίζει μπουζούκι, video games αλλά και σκάκι, με αντίπαλο τον Σταύρο.

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΣΠΕΡΤ: Καταγγέλλει την ΕΡΤ για πολεμοχαρείς ανταποκρίσεις

ΕΡΤ: Δεν υπήρχε χώρος στα προγράμματα των καναλιών της για την εκπομπή «Πλάνα με ουρά»

Σιλβέστερ Σταλόνε: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του – Πότε κάνει πρεμιέρα στο Netflix (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:38