search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:59
MENU CLOSE

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε επιτυχημένη – Δεν θα της ήταν εύκολο ένα «παιδί» της να την ξεπεράσει (Video)

20.10.2023 12:34
konstantinidi-voygioyklaki-new

Στη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αναφέρθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη, υποστηρίζοντας ότι η αείμνηστη εθνική σταρ δεν επιθυμούσε την επιτυχία της, παροτρύνοντάς της νε μη δεχτεί προτάσεις που της είχαν γίνει.

Η ηθοποιός έκανε λόγο για μια γυναίκα που πάντα συγκρινόταν με όλους και ως «πρωταθλήτρια» ήθελε να ξεχωρίζει, ενώ τόνισε ότι σε εκείνη την ηλικία ήταν κάτι που η ίδια δεν μπορούσε να αντιληφθεί.

«Μετά από πολλά χρόνια έφτασα σε αυτό το συμπέρασμα ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε επιτυχημένη, τότε δεν μπορούσα να το καταλάβω. Όσο η Αλίκη Βουγιουκλάκη βρισκόταν στις επάλξεις και ήταν δημιουργική, δεν θα της ήταν εύκολο ένα “παιδί” της, να την ξεπεράσει. Είχα δεχτεί προτάσεις που η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου τις “έκοψε”. Μου έλεγε “θα φύγεις από έμενα;”. Είχα χάσει τον εαυτό μου 100% μέσα σε αυτήν την σύγκριση με την Αλίκη. Η Αλίκη συγκρινόταν σε όλα. Ήταν έτσι η προσωπικότητά της, ήταν πρωταθλήτρια, δεν ανεχόταν» είπε και πρόσθεσε:

«Οι περισσότεροι θαυμαστές της Αλίκης ήθελαν να την αγγίξουν. Τα είχα αντιμετωπίσει κι εγώ αυτά από πάρα πολύ μικρή ηλικία, ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, ειδικά μετά την “Μαρία την άσχημη. Με έβγαζαν φωτογραφίες ενώ κοιμόμουν μέσα στο μέτρο ή σε ταξί, με ακουμπούσαν, δεν είχα προσωπικό χώρο. Ο λόγος που δεν κάνω τηλεόραση είναι επειδή τρομοκρατήθηκα από τις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού».

Αναφερόμενη στον χωρισμό της, η Άριελ Κωνσταντινίδη τόνισε ότι η συντροφικότητα δεν είναι κάτι που της λείπει.

«Δεν μου λείπει καθόλου το κομμάτι της συντροφικότητας, γιατί δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Μετά τον χωρισμό μου έκανα σοβαρές σχέσεις, άλλα δεν είχαν να κάνουν με το κομμάτι της συμβίωσης και της οικογένειας. Τα παιδιά μου λειτούργησαν ως αιτία για να βρω την απόλυτη δύναμη για να μπω στον χωρισμό. Κινήθηκα νομικά για την ολοκλήρωση του διαζυγίου. Υπήρχαν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, που δεν αφορούσαν στα παιδιά. Θα ξανά έκανα έναν γάμο» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Σε δημοπρασία το πιο ακριβό μπουκάλι ουίσκι στον κόσμο, ένα Macallan του 1926 (photos)

Σοφία Βόσσου: Αποκαλύπτει τον λόγο που είχε φθάσει να ζυγίσει 37 κιλά – «Δεν ήταν νευρική ανορεξία» (Video)

Ποιος ηθοποιός ήταν να υποδυθεί αρχικά τον «Μάνθο Φουστάνο» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09