search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:42
MENU CLOSE

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Ποινές «χάδι» στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ προτείνει η ΕΔΕ (video)

20.10.2023 15:27
aek_epeisodia_2010_1460-820_new

Το πόρισμα της ΕΛΑΣ προτείνει ποινές «χάδι» στους υψηλόβαθμους αξιωματικούς, για τους χειρισμούς τους που οδήγησαν στη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, στα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αποκάλυψε στο Open η Μίνα Καραμήτρου, το πόρισμα του Επιτελάρχη είναι ογκωδέστατο, αναγνωρίζει λάθη και παραλείψεις στους αξιωματικούς και αυτό που προτείνει είναι ποινές που ξεκινούν από την απλή επίπληξη και φτάνουν μέχρι χρηματικά πρόστιμα. Πρόκειται για ποινές «χάδι» αν αναλογιστεί κανείς το τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Open, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ενώ πολύ ενδιαφέρον συγκεντρώνουν και οι κρίσεις του Ιανουαρίου.

Ο διενεργών την ΕΔΕ αποφάσισε ότι πρέπει να τιμωρηθούν είτε με την επίπληξη που αφορά τον υποστράτηγο για τον οποίο γινόταν η έρευνα, είτε με χρηματικά ποσά που δεν είναι τα ανώτερα που προβλέπονται.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο που δείχνει τον Σύρο να μπαίνει στην εκκλησία φωνάζοντας «Αλλαχού Άκμπαρ»

Κοριοί: Νέα καταγγελία για ξενοδοχείο της Αθήνας – «Το παιδί χρειάστηκε να νοσηλευτεί» (video)

Αλέξης Κούγιας: Παραιτείται από την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου – Το αποδέχτηκε η κατηγορούμενη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:41