search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 08:58
MENU CLOSE

Γιάννης Καλλιάνος: Ενας 17χρονος ύποπτος για τη διάρρηξη στο σπίτι του

20.10.2023 15:54
KALLIANOS
Eurokinissi

«Με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε, έτρεμε και το παιδί μας έκλαιγε. Δεν ξέρω καν πως έφτασα στο σπίτι, δεν θυμάμαι καν από που πήγα με το αυτοκίνητο» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου μεταξύ άλλων για τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του. Ο ύποπτος για τη διάρρηξη είναι ένας 17χρονος από το Περού, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης έχει δηλώσει ως διεύθυνση κατοικίας στο Παγκράτι. Είχε συλληφθεί πρόσφατα για διάρρηξη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Η κάμερα στο σπίτι πρόδωσε τον δράστη

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί ο Γιάννης Καλλιάνος έδωσε στο φως ένα βίντεο διάρκειας 15 λεπτών από τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα στην οργισμένη ανάρτησή του στο Facebook έστειλε μήνυμα στον διαρρήκτη ότι «του υπόσχομαι ότι σε λίγες μέρες θα με δει μπροστά του»

Όπως περιέγραψε στην ανάρτησή του την οποία συνοδεύει με καρέ στα οποία φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του διαρρήκτη ο Γιάννης Καλλιάνος, ήταν η σύζυγός του αυτή που πρώτη μπήκε στο «βομβαρδισμένο» σπίτι. «Με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε, έτρεμε και το παιδί μας έκλαιγε. Δεν ξέρω καν πως έφτασα στο σπίτι, δεν θυμάμαι καν από που πήγα με το αυτοκίνητο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Οργισμένος ο βουλευτής: Αυτό το τσογλάνι θα έρθει αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη

«Για όλα αυτά που πέρασε η γυναίκα μου και το παιδί μου, υπόσχομαι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους. Αυτό το τσογλάνι που δεν σεβάστηκε τον προσωπικό – ιδιωτικό μου χώρο και έχει μάθει από τους γονείς του ότι είναι καλό να κλέβει σπίτια, θα έρθει αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη», κατέληγε στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Ποινές «χάδι» στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ προτείνει η ΕΔΕ (video)

Δίκη Πισπιρίγκου: Ορίστηκαν νέοι συνήγοροι – Για «κίνηση τακτικής» κάνει λόγο ο Κούγιας για την παραίτησή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 08:58