search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:06
MENU CLOSE

Γιάννης Καλλιάνος: Κοντά στη σύλληψη του ανήλικου διαρρήκτη του σπιτιού του η Αστυνομία

20.10.2023 18:15
kallianos 544 new

Στον δράστη της διάρρηξης στο σπίτι του αναφέρθηκε ο Γιάννης Καλλιάνος, εκτιμώντας ότι η αστυνομία βρίσκεται κοντά στη σύλληψή του.

«Εκτιμώ ότι η Αστυνομία ενδεχομένως είναι κοντά στη σύλληψη του συγκεκριμένου ανθρώπου. Είναι ανήλικος, η ηλικία του δεν ξεπερνά τα 18 χρόνια. Έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο Mega.

Παράλληλα, περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που έζησε όταν τον κάλεσε η σύζυγός του να του πει για την κλοπή χθες το βράδυ, καθώς ο ίδιος απουσίαζε από το σπίτι: «Με πήρε τηλέφωνο η σύζυγός μου και την άκουσα να ουρλιάζει, να κλαίει με λυγμούς. Ήθελα τουλάχιστον 60 δευτερόπτα για να καταλάβω τι λέει. Μπήκαν στο μυαλό μου 1.000 πράγματα μέχρι να δω τι συμβαίνει».

Όπως ανέφερε ο ίδιος, από την Αστυνομία του είπαν ότι τα 20 λεπτά που έμεινε ο διαρρήκτης στο σπίτι του ήταν ένα τεράστιο χρονικό διάστημα, καθώς συνήθως μένουν 2-3 λεπτά το πολύ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Παρασκευή, ο Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του στα social media έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης και έστειλε μήνυμα στον διαρρήκτη ότι «του υπόσχομαι ότι σε λίγες μέρες θα με δει μπροστά του».

Όπως περιέγραψε στην ανάρτησή του την οποία συνόδευε με καρέ στα οποία φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του διαρρήκτη ο βουλευτής της ΝΔ ήταν η σύζυγός του αυτή που πρώτη μπήκε στο «βομβαρδισμένο» σπίτι.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του αστυνομικού που κατηγορείται για trafficking

Δίωξη για τρία πλημμελήματα στον Σύρο που μπήκε με μαχαίρι στο Ναό του Αγίου Παντελεήμονα

Σχολεία: Έρχονται διαδραστικοί πίνακες – Πότε μπαίνουν στις τάξεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:05