search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:04
MENU CLOSE

Οδυσσέας Σταμούλης: Επιστρέφει στο θέατρο 2 μήνες μετά την απώλεια του γιου του

20.10.2023 18:35
stamoulis_1108_1920-1080_2_new

Δύο μήνες μετά την τραγική απώλεια που βίωσε με τον πνιγμό του 11χρονου γιου του στους Φούρνους Ικαρίας, ο Οδυσσέας Σταμούλης φαίνεται πως επιστρέφει στο θέατρο.

Όπως ανεφέρε ρεπορτάζ της «Super Κατερίνας» αλλά και συνάδελφοί του από τον χώρο της υποκριτικής, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θέατρο.

Η Έφη Ρασσιά και ο Θοδωρής Ρωμανίδης, είπαν μεταξύ άλλων ότι «είναι χαρά μας να τον έχουμε πάλι κοντά μας, θα είμαστε δίπλα του».

Λίγες μέρες πριν, ο αδερφός του Οδυσσέα Σταμούλη έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις, μετά τον θάνατο του μικρού παιδιού και ανιψιού του. 

Το πρωί της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, ο Ισίδωρος Σταμούλης, είπε στην εκπομπή «Πρωινό»: «Κανείς δεν ξέρει πώς το παιδί μπλέχτηκε στη σημαδούρα. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε πολύ και ειδικά στη θάλασσα. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μία σημαδούρα».

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: Η αινιγματική ανάρτηση της παρουσιάστριας για το… «γλείψιμο»

Σοφία Βόσσου: Αποκαλύπτει τον λόγο που είχε φθάσει να ζυγίσει 37 κιλά – «Δεν ήταν νευρική ανορεξία» (Video)

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε επιτυχημένη – Δεν θα της ήταν εύκολο ένα «παιδί» της να την ξεπεράσει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09