search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:43
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ – Με μπλουζάκια «φέρτε τους σπίτι τώρα» οι Ισραηλινοί (Photos)

20.10.2023 21:03
astynomia-new

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Euroleague και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, υπό τον φόβο επεισοδίων λόγω της έντασης στη Μέση Ανατολή και την παρουσία της ισραηλινής ομάδας στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές δυνάμεις τόσο περιμετρικά, όσο και εντός του κλειστού είναι σημαντικές, ενώ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ενημερώσει για πολύ αυστηρούς ελέγχους, ζητώντας από τους φιλάθλους να έχουν φτάσει στο ΟΑΚΑ δύο ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Επιπλέον, η αποστολή της Μακάμπι θα αναχωρήσει για το Ελευθέριος Βενιζέλος αμέσως μετά από την αναμέτρηση, για να επιβιβαστεί σε πτήση τσάρτερ με προορισμό την Κύπρο, όπου έχει μετακομίσει εδώ και μερικές ημέρες.

Με μπλουζάκια «φέρτε τους σπίτι τώρα» στο ΟΑΚΑ η Μακάμπι

Όπως στον πρόσφατο αγώνα με τη Βαλένθια, έτσι και σήμερα (20/10) τα μέλη της αποστολής των Ισραηλινών φόρεσαν μπλουζάκια για τις απαγωγές που έχουν γίνει από τη Χαμάς. Σε αυτά αναγράφεται το «Bring them home now» (σ.σ. φέρτε τους σπίτι τώρα).

Η αποστολή της Μακάμπι έφτασε στο ΟΑΚΑ με συνοδεία της αστυνομίας ερχόμενη από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει, ενώ την διαδρομή παρακολουθούσε και ελικόπτερο.

Να σημειωθεί ότι δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό, τόσο κατά τη διάρκεια της πορείας όσο και κατά την άφιξη της ομάδας στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Διαβάστε επίσης:

Κύπελλο Ελλάδας: Ντέρμπι «αιωνίων» στη φάση των 16

Euroleague: Γύρισε από την… κόλαση ο Ολυμπιακός και νίκησε την Παρτίζαν στην παράταση με 98-94

Γιάννης Αντετοκούνμπο-Forbes: Τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης με έσοδα που… ζαλίζουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:43