search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 10:08
MENU CLOSE

Ο Ερντογάν σε ρόλο μεσολαβητή – Τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής της Χαμάς

21.10.2023 20:32
HAMAS ERDOGAN

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, Ισμαΐλ Χανίγε, είχε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το περιεχόμενο της συζήτησής τους επικεντρώθηκε στις εξελίξεις στη Γάζα.

Ειδικότερα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία προσπαθεί να διασφαλίσει πως η ανθρωπιστική βοήθεια θα φτάσει στη Γάζα και ότι οι τραυματίες θα μπορούν να περιθάλπονται στην Τουρκία, αν χρειαστεί, και ότι η Τουρκία προσπαθεί να επιτύχει κατάπαυση του πυρός στην περιοχή το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, δήλωσε επίσης ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνιμη λύση χωρίς τη δημιουργία ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους εντός των συνόρων του 1967 με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

Διαβάστε επίσης:

Λονδίνο: Διαδήλωση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων υπέρ της Παλαιστίνης – έκλεισε ο σταθμός King’s Cross (Video)

Γάζα: Νεκρός διοικητής της Χαμάς, μεταδίδει το Al Jazeera

Ισραήλ: «Συζήτηση για τους ομήρους μόνο αν σταματήσουν οι επιθέσεις στη Γάζα» λέει η Χαμάς – Τι απαντά ο Ισραηλινός στρατός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 10:07