search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:27
MENU CLOSE

Χαμάς: «Τουλάχιστον 55 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας» από βομβαρδισμούς στη Γάζα

22.10.2023 09:52
gaza

Τουλάχιστον 55 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας στη Λωρίδα της Γάζας μετά την ανακοίνωση του Ισραήλ ότι θα εντείνει την εκστρατεία βομβαρδισμού του παλαιστινιακού θύλακα, επισήμανε η κυβέρνηση της Χαμάς.

Τουλάχιστον 55 άνθρωποι σκοτώθηκαν «τη νύχτα ώς τις 06:00 το πρωί και περισσότερες από 30 κατοικίες καταστράφηκαν», σημείωσε στην ανακοίνωσή της η κυβέρνηση του παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς που κυβερνά τη Γάζα.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αυξήσει τους βομβαρδισμούς στη Γάζα, ενόψει των προετοιμασιών της επόμενης φάσης της επιχείρησής του στο παλαιστινιακό έδαφος που τελεί υπό τον έλεγχο της Χαμάς.

«Από απόψε το βράδυ θα αυξήσουμε τα πλήγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο στρατηγός Ντάνιελ Χαγκάρι, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού και πρόσθεσε: «Θα εντείνουμε τις επιθέσεις μας για να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους για τις δυνάμεις μας στα επόμενα στάδια του πολέμου».

Διαβάστε επίσης:

Μέση Ανατολή: Η διαχείριση της ήττας Νετανιάχου και Δύσης

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Θα μπούμε στη Γάζα» – Αντίστροφη μέτρηση για τη χερσαία επιχείρηση και συγκρούσεις στα σύνορα με τον Λίβανο

ΗΠΑ: Σοκ στο Ντιτρόιτ – Μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου η επικεφαλής εβραϊκής Συναγωγής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:27