search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:16
MENU CLOSE

Σοφία Ζαχαράκη: «Θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών» (audio)

23.10.2023 13:23
zacharaki_2310_1460-820_new

Η Σοφία Ζαχαράκη είναι η πρώτη υπουργός της κυβέρνησης που δηλώνει καθαρά ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όταν αυτό έρθει στη Βουλή.

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε το τελευταίο διάστημα από τις δηλώσεις του υπουργού επικρατείας Μάκη Βορίδη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο, τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη στο topontiki.gr ότι περιμένει πρώτα να δει το νομοσχέδιο και μετά να αποφασίσει, αλλά και τις συζητήσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος για μεγάλο αριθμό νεοδημοκρατών βουλευτών που αντιτίθενται στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ενεργό συμμετοχή στην σύνταξη του νομοσχεδίου δήλωσε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών οτι όταν η νομοθετική ρύθμιση κατατεθεί στην Βουλή ίδια θα ψηφίσει θετικά

Ωστόσο, η κ. Ζαχαράκη πρόσθεσε πως η ίδια δεν γνωρίζει ακόμη το χρόνο καταθέσης του νομοσχεδίου, ούτε εάν θα είναι αποκλειστικά το δικό της υπουργείο που θα εισηγηθεί το νομοσχέδιο όταν θα έρθει η ώρα ή θα υπάρχει συναρμοδιότητα και με άλλα υπουργεία.

Διαβάστε επίσης:

Σε επέμβαση στη σπονδυλική στήλη υποβλήθηκε ο Δ. Κουτσούμπας

ΣΥΡΙΖΑ: Σχέδιο για νέο κόμμα από τους διαφωνούντες βλέπει η Κουμουνδούρου – Ο Βίτσας αποκάλυψε το όνομα του νέου φορέα, βόμβες από Φίλη

Κεραμέως για νέους διοικητές στο Δημόσιο: Απαραίτητη η συνέντευξη – Από τους υπουργούς η τελική επιλογή (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:15