search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 01:12
MENU CLOSE

Το Paramount+ έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσα από την COSMOTE TV

24.10.2023 16:04
Mission Impossible

Μέσα από μία διευρυμένη, πολυετή συμφωνία, το περιεχόμενο του Paramount+ θα διατίθεται στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV.

Μέσα στο 2024, με την είσοδό τους στη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV, οι συνδρομητές θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στην branded area «Paramount+», η οποία θα περιλαμβάνει το δημοφιλές περιεχόμενο ψυχαγωγίας της Paramount Global που διανέμεται μέσω των Paramount Pictures, SHOWTIME©, CBS και Paramount Television International Studios.

«Η COSMOTE TV είναι ένας οικείος προορισμός για τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές της Paramount εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη σχέση μας με έναν τόσο πολύτιμο συνεργάτη, με τον οποίο συστήνουμε μαζί το εμπορικό σήμα Paramount+ στην ελληνική αγορά. Μέσα από τη σύνδεση των συνδρομητών με ακόμα περισσότερο από το παγκόσμιας κλάσης περιεχόμενό μας και την αξιοποίηση της παγκοσμίου φήμης επωνυμίας της μάρκας Paramount, ενισχύεται περαιτέρω η αξία της streaming υπηρεσία της COSMOTE TV», σχολίασε σχετικά ο Dan Cohen, Chief Content Licensing Officer, Paramount Global και Πρόεδρος, Republic Pictures.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που χάρη στη μακροχρόνια σχέση μας με την Paramount, ενισχύουμε την streaming υπηρεσία μας με το περιεχόμενο του Paramount+. Έτσι, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, της Νο1 streaming υπηρεσίας στην Ελλάδα, θα μπορούν απολαμβάνουν ακόμα καλύτερο περιεχόμενο, βρίσκοντάς το εύκολα χάρη στο φιλικό περιβάλλον χρήσης της. Η σχέση μας με την Paramount αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και κορυφαία εμπειρία θέασης στους συνδρομητές μας», δήλωσε ο Δημήτρης Μιχαλάκης, Executive Director COSMOTE TV.

Ταινίες και σειρές που έρχονται μέσα από τη συμφωνία COSMOTE TV-Paramount

Η συνεργασία με την Paramount θα φέρει στους συνδρομητές της COSMOTE TV πλούσιο και συναρπαστικό περιεχόμενο. Μεταξύ των τίτλων που έρχονται, είναι πολυαναμενόμενες ταινίες, όπως Transformers Rise of the Beasts, Mission Impossible: Dead Reckoning Part One, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, Paw Patrol: The Mighty Movie, Blackberry.

Πολλές είναι και οι σειρές που ξεχωρίζουν και αναμένεται να κερδίσουν το ενδιαφέρον των συνδρομητών της COSMOTE TV:

Matlock

Πρόκειται για το reboot της δικαστικής δραματικής σειράς που προβλήθηκε από το 1986 έως το 1995. Πρωταγωνίστρια είναι η Kathy Bates, η οποία υποδύεται την δικηγόρο Madeline Matlock. Η σειρά ακολουθεί τις έρευνες της Matlock και των συνεργατών της για να ανακαλύψουν την αλήθεια και να απαλλάξουν τους πελάτες του από τις κατηγορίες.

Dexter: Origins

Το Dexter: Origins θα μας δείξει έναν νεαρό Dexter Morgan περίπου στα 20 του και συγκεκριμένα τη μετάβαση του στον εκδικητικό serial killer που θα γίνει. Θα μας μεταφέρει γύρω από το Μαϊάμι που μαστίζεται από serial killers, πιθανώς κάπου στη δεκαετία του 1980.

Yellowstone (Spin-Off)

H μητρική σειρά «Yellowstone» με την υπογραφή του master των western Taylor Sheridan, έχει καταφέρει να γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Μετρά ήδη πάνω από 2 πολύ επιτυχημένα spin offs και μέσα στο 2024 ο θαυματουργός σεναριογράφος ετοιμάζεται ακόμη ένα.

Yellojackets (3ος κύκλος)

Η υποψήφια για 7 EMMY σειρά, ακολουθεί μία ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών, με το όνομα Yellowjackets, οι οποίες ταξιδεύουν στο Seattle για να συμμετάσχουν σε ένα εθνικό τουρνουά. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού το αεροπλάνο συντρίβεται με αποτέλεσμα οι επιζώντες του αεροπορικού δυστυχήματος να πρέπει να επιβιώσουν μέσα σε ένα δάσος για αρκετό διάστημα. Μπορεί κάποιοι από τους χαρακτήρες να επιβίωσαν αλλά πολλά ερωτήματα έμειναν αναπάντητα από τις δύο πρώτες σεζόν που θα χρειαστούν απάντηση.

Tulsa King (2ος Κύκλος)

Ο Sylvester Stallone πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στη μικρή οθόνη. Η δραματική σειρά του Taylor Sheridan θα επιστρέψει με την 2η σεζόν. Ο Stallone ενσαρκώνει έναν Νεοϋορκέζο μαφιόζο που ξαφνικά του αναθέτει το αφεντικό του να στήσει ένα κατάστημα στη Tulsa, έπειτα από την αποφυλάκισή του.

Halo (2ος Κύκλος)

Το Halo αποτελεί μια από δημοφιλέστερες σειρές βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο και μεταφέρθηκε στη «μικρή οθόνη» από τον παραγωγό των σειρών Fear the Walking Dead, Homecoming και Brave New World, με Executive Producer τον Steven Spielberg.

From (3ος Κύκλος)

Μία από τις καλύτερες horror σειρές επιστρέφει, αφού τα τέρατα από τις προηγούμενες δύο σεζόν ήταν μόνο η αρχή. Στο νέο κύκλο θα μάθουμε για τη φύση και την τρομακτική προέλευση της πόλης, ακόμη και όταν η ζωή για τους κατοίκους της βυθίζεται στο χάος από την άφιξη μυστηριωδών νεοφερμένων τρομακτικών πλασμάτων. Τι βρίσκεται πίσω από την συγκεκριμένη πόλη;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59